Tο πιο ρομαντικό makeup trend είναι τέλειο για την άνοιξη

tο-πιο-ρομαντικό-makeup-trend-είναι-τέλειο-για-την-1436341

Το ροζ είναι το χρώμα της αγάπης και συνυφασμένο με τη θηλυκότητα και σύμφωνα με τα διάφορα makeup looks που βλέπουμε στα feed μας, είναι πολύ αγαπητό και τέλειο για την Άνοιξη.

Πολλές celebrities το έχουν ήδη προτιμήσει, όπως η Hailey Bieber και η Lily James. Μάλιστα ταιριάζει τόσο σε επίσημα red carpet looks, όσο και σε casual εμφανίσεις.

Το ρομαντικό ροζ μακιγιάζ (από παλ σε πιο έντονο) είναι υπέροχο για κάθε περίσταση.

Επιλέξαμε τα πιο όμορφα ροζ μακιγιάζ για να εμπνευστείτε!

Gigi Hadid

Αυτή είναι μια πιο έντονη party-ready εκδοχή του ροζ, που μας αρέσει πολύ. Ο makeup artist Patrick Ta συνδύασε γκλίτερ με ροζ σκιές και υγρό eyeliner. Το γκλίτερ τοποθετείται στο κέντρο του βλεφάρου για να ανοίξει περισσότερο το βλέμμα.

Barbie Ferreira

Η ηθοποιός του Euphoria αποδεικνύει πως ένα έντονο ροζ σε όλο το βλέφαρο αρκεί για ένα εντυπωσιακό makeup look! Σε συνδυασμό πάντα με nude κραγιόν κι ένα ανάλαφρο χτένισμα, όπως οι πλεξούδες. Είναι το τέλειο high-low look.

Helen Mirren

Η iconic ηθοποιός δείχνει πως το ροζ ταιριάζει σε κάθε ηλικία! Έχει συνδυάσει ιριδίζουσα σκιά, μοβ μολύβι με φούξια κραγιόν και αξεσουάρ στους ίδιους τόνους. Μια καλή τεχνική για να είναι ανάλαφρο το μακιγιάζ, είναι η φυσική βάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jo Strettell (@jostrettell)

Madison Bailey

Η ηθοποιός της σειράς Outer Banks, μοιάζει με αληθινή Barbie, με τα υπέροχα καστανόξανθα μαλλιά της, τους κυμματισμούς σ’ αυτά και το πιο φίνο μονοχρωματικό ροζ μακιγιάζ. Σε ένα τέτοιο makeup look μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο προϊόν (σε υγρή, κρέμα ή στικ μορφή) σε μάτια, ζυγωματικά, αλλά και χείλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maddie Baby (@madisonbaileybabe)

Zoey Deutch

Υπάρχει πιο ανάλαφρο makeup look για την άνοιξη από μια παλ σκιά; Δώστε βάση στη λεπτή γραμμή eyeliner σε ιριδίζον μοβ, που κάνει ωραία αντίθεση με την παλ ροζ σκιά. Η ηθοποιός εμφανίστηκε πανέμορφη και λαμπερή στην πρεμιέρα της ταινίας The Outfit, στην οποία πρωταγωνιστεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Kristina (@jennakristina)

Lily James

Για την πρώτη της εμφάνιση στα Oscar, η πρωταγωνίστρια της σειράς Pam & Tommy είχε ανάλαφρη ροζέ σκιά στα μάτια, nude κραγιόν και λαμπερή επιδερμίδα. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο makeup artist Hung Vanngo, που έδωσε βάση κυρίως στα μάτια, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

 instyle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook