Το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο, τα… σκουπίδια μας – Το μήνυμα του δημάρχου για τον ανεύθυνο Χανιώτη του Ενετικού Λιμανιού

το-πιο-χαρακτηριστικό-αξιοθέατο-τα-σ-1226122

Δεν έχει όρια το θράσος μερικών συμπολιτών μας που μόνο για τον εαυτό τους νοιάζονται, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις των πράξεών τους.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα από το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων που κοινοποίησε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με παρατημένα σκουπίδια να προκαλούν δυσφορία και θλίψη σε όποιον περνά από το σημείο.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Αυτή είναι μια εικόνα στην καρδιά της πόλης μας, στο Ενετικό Λιμάνι. Επειδή κάποιον βόλεψε. Επειδή κάποιος σκέφτηκε: «Δεν βαριέσαι; Κάποιος άλλος θα το μαζέψει για μένα».

Εμείς λοιπόν δεν βαριόμαστε. Βρήκαμε τον υπεύθυνο και του επιβάλλαμε πρόστιμο που του αναλογεί.

Γιατί κάθε πολίτης, μικρός ή μεγάλος, ιδιώτης ή επιχειρηματίας, κάθε επισκέπτης ή τουρίστας, έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης στη διατήρηση της καθαριότητας στην πόλη μας.

Ο Δήμος Χανίων ανήκει σε όλους και όταν κάποιος δεν σέβεται τον δημόσιο χώρο, δεν σέβεται τους συμπολίτες μας. Γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη δικαιολογία και καμία άλλη ανοχή σε τέτοιες αντιλήψεις.»

zarpanews.gr

One thought on “Το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο, τα… σκουπίδια μας – Το μήνυμα του δημάρχου για τον ανεύθυνο Χανιώτη του Ενετικού Λιμανιού

  1. Δημαρχε, υπαρχουν αφθονια καμερων και δημοτικη αστυνομια σε συνεργασια με το λιμενικο πχ να κοπουν αδρα προστιμα μπας και χαμηλωσουν λιγο λιγοτα δημ. τελη των πολιτων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook