Το πάρτι-έκπληξη της Μαρίας Ηλιάκη για τα γενέθλια του Χανιώτη αγαπημένου της | Photos

το-πάρτι-έκπληξη-της-μαρίας-ηλιάκη-για-891896

Ένα βήμα πριν το γάμο φαίνεται πως είναι η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της Στέλιος Μανουσάκης. Το ζευγάρι, που τον περασμένο Μάιο έκλεισε ένα χρόνο σχέσης, είναι στα καλύτερά του και αυτό δεν κρύβεται. Μάλιστα, το φιλικό του περιβάλλον φαίνεται σίγουρο πώς η πρόταση γάμου του γοητευτικού Χανιώτη γυναικολόγου στην γνωστή παρουσιάστρια δεν θα αργήσει να έρθει.

Μέχρι τότε, οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές μαζί και μοιράζονται τον χρόνο τους ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία, με την Μαρία κυρίως να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού ο Στέλιος εργάζεται στη Ζυρίχη.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Μαρία είχε διπλό λόγο να ταξιδέψει στην Ελβετία, αφού εκτός από το δει μόνο τον αγαπημένο της, θέλησε να γιορτάσει μαζί του τα γενέθλιά του. Ο Στέλιος «έκλεισε» τα 36 και η καλή του, με την βοήθεια φίλων τους, του ετοίμασε ένα πάρτι-έκπληξη που τον ενθουσίασε.

Η ίδια, ως λάτρης του Instagram, μοιράστηκε χθες το βράδυ με τους followers της, μέσω stories, φωτογραφίες και βίντεο από την ξεχωριστή βραδιά που διοργάνωσε για τον σύντροφό της. 

Το πρωί του Σαββάτου, όμως, πραγματοποίησε και κανονική ανάρτηση στο προφίλ της, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον εκλεκτό της καρδιάς τους. Δίπλα σε δύο χρυσά μπαλόνια με τον αριθμό 36, η Μαρία απεικονίζεται να φιλάει τον Στέλιο στη μύτη, ενώ εκείνος χαμογελά από ευτυχία. «So happy we have each other! happy happy birthday«, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook