Το παρασκήνιο της εκτέλεσης του Ελληνοαρμένιου παλαιστή στο γκαράζ της Γλυφάδας

το-παρασκήνιο-της-εκτέλεσης-του-ελλην-872363

Ελληνας με καταγωγή από την Αρμενία είναι το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Γλυφάδα.

Τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας δεν φανερώνουν αρκετά για το προφίλ του Ελληνοαρμένιου. Πρόκειται για έναν άνδρα 41 ετών που ασχολούνταν με την πάλη, ενώ μια φορά το μήνα παρουσιαζόταν στο Α.Τ Γλυφάδας για καταδίκη που είχε στο παρελθόν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ετσι έγινε η δολοφονία στην Γλυφάδα -Του είχαν στήσει καρτέρι

Οι δράστες της δολοφονίας πιθανολογείται ότι ήταν δύο, καθώς ο 41χρονος δέχθηκε σφαίρες από δύο διαφορετικά όπλα. Συνολικά οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον πέντε φορές με αποτέλεσμα ο Ελληνοαρμένιος να πέσει νεκρός.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του είχαν στήσει καρτέρι. Ο 41χρονος άνοιξε την πόρτα του υπόγειου γκαράζ και μπήκε στο αμάξι του. Τότε οι δολοφόνοι του τον ακολούθησαν και τη στιγμή που κατέβηκε από το Ι.Χ τον γάζωσαν.

Σημειώνεται, ότι από τον τρόπο που διαπράχθηκε η δολοφονία, οι Αρχές από την πρώτη στιγμή εξετάζουν το σενάριο η δολοφονία να πρόκειται για ξεκαθάρισμα των ανθρώπων της νύχτας.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook