Το παράπονο της Γιάννας στα Χανιά, οι αχινοί και τα… ξεροτήγανα του Δημάρχου | Photos

το-παράπονο-της-γιάννας-στα-χανιά-οι-αχ-1075383

Πολύ μπροστά η Γιάννα…

Έβαλε τα γυαλιά σε όλους του Υπουργούς, Υφυπουργούς, Παρα-υπουργούς που πέρασαν το τελευταίο διάστημα από τα Χανιά.

«Δείτε πως γίνεται, χρυσά μου, η σωστή η περιοδεία, η ορθόδοξη»… ήταν σα να λέει, καθώς αλώνισε όλα τα Χανιά, μέσα σε λίγες ώρες.

Ξέρει η Γιάννα…

Πέραν των τοπικών μέσων ενημέρωσης, δύο επιπλέον ξεχωριστά συνεργεία, ακολουθούσαν την αντιπροσωπεία της Εθνικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021» σε κάθε βήμα, καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό όλες τις συναντήσεις, τους σταθμούς και τις επαφές που γίνονταν. Παραπάνω και από εκπρόσωπο της κυβέρνησης, -μη σας πω και πρωθυπουργό-, η υποδοχή που της επιφύλαξαν, όλοι οι τοπικοί άρχοντες και οι φορείς. Μόνο βάγια στα χέρια, δεν κρατούσαν για τη Γιάννα. Με μία αίγλη, υποδοχής γαλαζοαίματης, βασιλικής παρουσίας…

Ακάθεκτη…

ακούραστη, χωρίς να «μασάει» ιδιαίτερα, διέσχισε όλο το λιμάνι με τα πόδια, χαιρετούσε τον κόσμο, συνομιλούσε με τους τοπικούς παράγοντες και απολάμβανε τις ομορφιές της πόλης, ενώ φαινόταν να «χάνεται» στιγμές-στιγμές, αγναντεύοντας κάθε τι που της κινούσε την περιέργεια.

Οι παιδικές διακοπές στα Χανιά με αχινούς και τα… ξεροτήγανα Σημανδηράκη

Με θέα το παλιό λιμάνι των Χανίων, η Γιάννα έφερε στη μνήμη της τα παιδικά της χρόνια και αναπόλησε τις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε, αναφέροντας στους παρευρισκόμενους το πόσο της άρεσαν οι αχινοί: «Τρώγαμε αχινοσαλάτα συνεχώς στο λιμάνι, όταν μας έφερνε ο πατέρας μας για διακοπές στα Χανιά», είπε.Μάλιστα, στο γενικότερο πλαίσιο της συζήτησης που γινόταν, η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ξεροτήγανα, τα οποία τίμησε δεόντως(!), ενώ σχολίασε και το πως τα καταφέρνει ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκη, να ασχολείται και με την οικογενειακή επιχείρηση.

«Δήμαρχε, προλαβαίνεις να ασχολείσαι και με τα δημοτικά και με την βιοτεχνία γλυκισμάτων που έχεις, η οποία μαθαίνω ότι πάει καλά…», αναρωτήθηκε η Γιάννα, αποσπώντας τα γέλια της αίθουσας, με τον Δήμαρχο να γνέφει καταφατικά και να ασπάζεται τη χιουμοριστική διάθεση της Πρόεδρου της Εθνικής Επιτροπής.

Το παράπονο

Μέσα στη γενικότερη σύγχυση, το τρέξιμο και τις δεκάδες συζητήσεις που έγιναν καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας, η Γιάννα εξέφρασε και το παράπονό της…

Καθώς συνομιλούσε με τον ιδιοκτήτη του Καφέ Κήπος, Βασίλη Σταθάκη (σημειωτέον, ο ίδιος την περίμενε απ’ έξω ντυμένος γαμπρός, βλ. φώτο παρακάτω), κι ενώ θαύμαζε τη διακόσμηση του καταστήματος και την ιστορικότητα που εκπνέει, το μάτι της «έπιασε» τον μπουφέ και στην παρότρυνση του Σταθάκη να κεραστεί κρητικά εδέσματα, απάντησε:

«Μα όπου πάμε δεν με αφήνουν να κάτσω να απολαύσω τα όσα υπέροχα μας προσφέρουν. Μερικές τυρόπιτες μας έβγαλαν το πρωί, «σηκωθείτε φεύγουμε» λένε… δεν είναι κατάσταση αυτή…» είπε αστειευόμενη…

zarpanews.gr

3 thoughts on “Το παράπονο της Γιάννας στα Χανιά, οι αχινοί και τα… ξεροτήγανα του Δημάρχου | Photos

    1. Ο ιστορικός του μέλλοντος τη βγάζει εκτός sos. Σώστε τη Γιάννα μήπως και ξαναπάρουμε ολυμπιακούς να έχουμε κάποιον να τους διοργανώσει. Για όποιον δεν μπορεί να πάει στα πανηγυρια πλέον ας βλέπει τις επισκέψεις τους.

      Εγώ ξέρω πως όταν έμαθε για τον Αγγελόπουλο έπεσε στα πατώματα. Μια ρομαντική προϊστορία πλέον με φόντο τα πλούτη. Ευτυχώς που δεν ασχολήθηκε με τη δικηγορική παραπάνω

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ «…FOR THE FESTIVALS».
    MIA ΟΜΟΡΦΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ «MISTRESS G» ΠΡΩΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΑΙΝΑ (ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΛΒΙΝΑ).
    Η MISTRESS G, ENA ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ.
    Υ.Γ.: ΠΑΠΠΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. : ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ KAI ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΣΤΑΘΑΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ) ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ MISTRESS G. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΠ ΑΡΤ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook