Το παραδέχθηκε ο Άδωνις για τη Novartis: Ναι, δεν είναι σκευωρία το σκάνδαλο – «Έληξε, πάμε παρακάτω» | Video

το-παραδέχθηκε-ο-άδωνις-για-τη-novartis-ναι-δε-1480260

Την παραδοχή ότι η υπόθεση Novartis δεν είναι τελικά σκευωρία προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (4/7) ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια υποστήριζε φανατικά την «γραμμή» της Νέας Δημοκρατίας περί σκευωρίας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, κλήθηκε να σχολιάσει στο Action24 τις τελευταίες εξελίξεις μετά και το απαλλακτικό βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη.

«Ως προς τη σκευωρία ασφαλώς αφού απεφάνθη η δικαιοσύνη», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη για το εάν θα ζητήσει συγγνώμη ως προς τη σκευωρία αφού λέει ότι σέβεται την απόφαση της δικαιοσύνης.

Στην επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν θα ζητήσει συγγνώμη και από τους δημοσιογράφους για τους οποίους είχαν διατυπωθεί βαριές κατηγορίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «από την ώρα που αμετάκλητα και τελεσίδικα η δικαιοσύνη έκρινε για μένα έχει τελειώσει. Είναι αθώοι».

Ο Δημήτρης Τάκης επανέλαβε την ερώτηση εάν θα ζητήσει συγγνώμη από τους δημοσιογράφους Γιάννα Παπαδάκου, Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννη Φιλιππάκη.

«Δεν χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη, αποσύρονται όλα», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Όμως, ο δημοσιογράφος επανήλθε και ρώτησε: «Άρα δεν υπάρχει σκευωρία για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα ούτε για τους δημοσιογράφους».

«Έληξε, πάμε παρακάτω», απάντησε λακωνικά ο Άδωνις Γεωργιάδης…

 

topontiki.gr

One thought on “Το παραδέχθηκε ο Άδωνις για τη Novartis: Ναι, δεν είναι σκευωρία το σκάνδαλο – «Έληξε, πάμε παρακάτω» | Video

  1. Πέρα βρέχει!!! Χαμπάρι δεν πήρε από το βάρος της σφαλιάρας που έφαγε το παρακράτος του Μητσοτάκη!!! Και πώς να πάρει αφού ο σβέρκος των παχύδερμων δεν καταλαβαίνει από ευθιξίες. Στο κάτω-κάτω, γραμμή από του Μαξίμου είναι να αφήσουν να καταλαγιάσει το θέμα και να μην απαντήσουν, φοβούμενοι ότι έτσι θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Απ’ ότι φαίνεται και οι μισθωμένοι νεοδημοκράτες που δεν χάνουν ευκαιρεία να απαντήσουν σε κάθε σχόλιο, ακολουθούν την ίδια γραμμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook