Το πανεύκολο σπιτικό πίλινγκ που εγγυάται απαλό και λαμπερό δέρμα

το-πανεύκολο-σπιτικό-πίλινγκ-που-εγγυ-1155267

Με τον χρόνο που περνάτε στο σπίτι να λειτουργεί, πια, προς όφελός σας, τώρα περισσότερο από ποτέ δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην αφιερώσετε λίγο από αυτόν στην περιποίησή σας.

Με πρώτες ύλες που έχετε ήδη στο σπίτι και το ντουλάπι της κουζίνας σας και χωρίς να ξοδευτείτε επιπλέον μπορείτε να παρασκευάσετε σπιτικά πίλινγκ και μάσκες ομορφιάς που υπόσχονται απαλό και λαμπερό δέρμα.

Με λίγη ζάχαρη, λάδι καρύδας και το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, λοιπόν, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πίλινγκ που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος, να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και να αποκτήσετε ένα λείο και υγιές δέρμα.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 2/3 φλιτζάνι τσαγιού λάδι καρύδας, 1 φλιτζάνι τσαγιού καστανή ζάχαρη (ή οποιαδήποτε ζάχαρη έχετε), 5 σταγόνες από το αγαπημένο σας ελαιόλαδο και ελάχιστο από το χρόνο σας, μόλις λίγα λεπτά.

Ζεστάνετε το λάδι καρύδας σε θερμοκρασία δωματίου αν είναι στέρεο και ανακατέψτε με τη ζάχαρη και το αιθέριο έλαιο. Φυλάξτε σε γυάλινο βάζο και χρησιμοποιείστε το κατά βούληση. Προσοχή, μην υπερθερμάνετε το λάδι καρύδας γιατί θα λιώσει τη ζάχαρη εάν είναι πολύ ζεστό.

Όταν χρησιμοποιείτε το πίλινγκ, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές όπως οι αγκώνες και οι φτέρνες σας, κάνοντας επιπλέον μασάζ.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook