Το πάλεψε ο ΟΑΧ, αλλά έχασε από τον Παναθηναϊκό

το-πάλεψε-ο-οαχ-αλλά-έχασε-από-τον-πανα-984902

Ο ΟΑΧ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 67-63 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Η ομάδα του Σταύρου Νανάκου είχε μια πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ θα μπορούσε στα τελευταία δευτερόλεπτα να έχει αλλάξει την κατάσταση, αλλά η Ντράμοντ αστόχησε σε δύο βολές, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να φτάσει στη νίκη.

Η καλύτερη απόδοση για τον ΟΑΧ σημειώθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως από ‘κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά, η οποία έφτασε μέχρι τους 10 πόντους, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 52-52. Τελικά, χάρη και με τα στηρίγματα των διαιτητών, οι «πράσινες» κατόρθωσαν να φτάσουν στη νίκη, περνώντας έτσι με επιτυχία από τα Χανιά.

Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότερα από 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 37-32, 52-52, 63-67

ΟΑΧ (Νανάκος): Θεοδοσουλάκη, Λίτσι 4, Παπαδάκη, Βιντσιλαίου Αγγ. 4, Ψυχογιού 8, Μπιν 15, Δασκουλίδου 2, Ντράμοντ 20, Μπουθ 10, Βιντσιλαίου Στ.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ρίντ 20, Μαυράκη, Μουλή 3, Καλαμπάκου 8, Καρακασίδη, 9, Πολίτη 2, Διέλα 12, Μακέι 13, Κουκή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook