Το Παγκρήτιο, ο τελικός Κυπέλλου και το VAR

το-παγκρήτιο-ο-τελικός-κυπέλλου-και-το-853685

Σήμερα Πέμπτη θα λάβει χώρα η κρίσιμη σύσκεψη της Αστυνομίας με τους ανθρώπους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για να αποφασιστεί τελικά που και πως θα διεξαχθεί ο εφετινός τελικός κυπέλλου Ελλάδας.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το επικρατέστερο γήπεδο είναι το ΟΑΚΑ και όπως όλα δείχνουν το ντέρμπι των Δικεφάλων θα γίνει χωρίς κόσμο, με λίγες προσκλήσεις και μεγάλη αστυνομική δύναμη. Όπως είχε γίνει, δηλαδή, το 2016 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Μετά τη σύσκεψη, θα γίνει η σχετική εισήγηση στον Γιώργο Βασιλειάδη και έπειτα θα είναι αυτός ο οποίος θα λάβει την οριστική απόφαση.

Πάντως, πριν καταλήξουν όλες οι πλευρές στο Ολυμπιακό Στάδιο, έπεσε σαν ιδέα στο τραπέζι το Παγκρήτιο, αλλά εγκαταλείφθηκε άμεσα.

Συγκεκριμένα, προτάθηκε ο εφετινός τελικός να γίνει στο Ηράκλειο με μαθητές, όπως δηλαδή συμβαίνει στο μπάσκετ τα δύο τελευταία χρόνια, κάτι που είχε προτείνει πρόσφατα και ο Γιώργος Σαββίδης.

Η ιδέα, όμως, δεν προχώρησε, ούτε καν έφτασε στον Δήμο Ηρακλείου, αφού στο Παγκρήτιο δεν μπορεί να εγκατασταθεί το VAR σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Και επειδή άπαντες θέλουν να γίνει η χρήση του VAR στον εφετινό τελικό, το όλο θέμα δεν προχώρησε και έμεινε απλά σαν πρόταση… λίγων λεπτών.

Πηγή:capitano.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook