Το Νetflix ετοιμάζεται για την πρώτη ελληνική παραγωγή με ταινία του Θοδωρή Παπαδουλάκη!

το-νetflix-ετοιμάζεται-για-την-πρώτη-ελληνι-1121955

Το… πράσινο φως από το Netflix περιμένει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης για να γίνει πραγματικότητα η πρώτη ελληνόφωνη ταινία με την υποστήριξης της διάσημης πλατφόρμας.

Από τα Χανιά, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια και εργάζεται με την ομάδα του, μίλησε ο Θοδωρής Παπαδουλάκης στη Ντέπυ Γκολεμά η οποία γράφει στη στήλη της στα Παραπολιτικά:

Αυτή την εποχή πατάμε σε δύο ταμπλό: Netflix και Mega. Ταινία και σήριαλ. Περιμένω με ανυπομονησία το «ναι» του Netflix για την πρώτη ελληνόφωνη ταινία με την υποστήριξη της διάσημης πλατφόρμας, που δεν είναι άλλη από το έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται».

Ένα έργο, θα μου επιτραπεί να πω, με παγκόσμιες και διαχρονικές αξίες. Το προσαρμόσαμε στη σύγχρονη εποχή, μας πήρε χρόνια το γράψιμο και ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την πολύτιμη βοήθειά της. Όταν λέμε ότι ένα τέτοιο έργο μεταφέρεται στη σύγχρονη εποχή, μερικά πράγματα όπως ο ξεριζωμός, οι πρόσφυγες, είναι διαχρονικά. Δεν θα λείπουν. Δεν θα τα συνδέσουμε όμως με την οθωμανική αυτοκρατορία. Ο πασάς κάλλιστα μπορεί να είναι ένας μεγάλος, σημερινός επενδυτής. Ως θαυμαστής του έργου του Καζαντζάκη, πρόσεξα πολύ και εγώ και η ομάδα μου τις έννοιες και τα συναισθήματα σε μοντέρνα μετάφραση. Στην αρχή σκεφτήκαμε και μία εκδοχή το έργο να αναφέρεται στο μέλλον ύστερα από μία πανδημία».

Όμως, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων με το Mega για τη σειρά «Κομάντο και δράκοι». Πρόκειται για ένα νεανικό σήριαλ μυστηρίου, καλοκαιρινό, όπου μία οικογένεια από την Αθήνα την εποχή του κορονοϊού, πηγαίνει να μείνει σε ένα χωριό της Κρήτης. Τα παιδιά γίνονται μία παρέα και σιγά σιγά ανακαλύπτονται καλά κρυμμένα μυστικά και μία βεντέτα που δεν θέλει κανείς να θυμάται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook