Tο νέο trend του Instagram θέλει τις γυναίκες να στέλνουν ερωτικό γράμμα στο… σώμα τους

tο-νέο-trend-του-instagram-θέλει-τις-γυναίκες-να-στέλ-1129343

Μια νέα τάση στο Instagram θέλει τις γυναίκες να αγκαλιάζουν το σώμα τους ακριβώς όπως είναι και να το αποδεχτούν. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, κινείται και η νέα τάση που έχει μόλις ξεκινήσει την εμφάνισή της και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής. Ο λόγος για το «Love Letter to My Body», το οποίο καλεί τις γυναίκες να γράψουν ένα ερωτικό γράμμα στο σώμα τους, μέσα από το οποίο διηγούνται πώς κατάφεραν να το δεχτούν όπως ακριβώς είναι. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Instagram λογαριασμό @thisisfindingbalance.

Πολλές φορές, ο καθημερινός καταιγισμός φωτογραφιών στο Instagram, δημιουργεί μια λανθασμένη εικόνα για το τι είναι ιδανικό σώμα. Ζουμερές καμπύλες, λεπτά πόδια, πλούσιο στήθος ή πιο μικρό, που χωρά σε σαμπανοπότηρο, αναλογίες μοντέλου, ακριβά ρούχα είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά τα οποία πολλές γυναίκες ίσως να σημειώνουν νοερά στη λίστα με τα must-have, όταν κανείς μιλά για την ιδανική εμφάνιση.

Φυσικά, οι άνδρες δεν αποτελούν εξαίρεση, αφού οι κοιλιακοί και τα αγαλματένια σώματα, η αρρενωπότητα και το στιλ ζεν πρεμιέ πολλών ανδρών influencers, συχνά δημιουργούν μια λανθασμένη εντύπωση για το ποιος είναι ο «τέλειος άνδρας».

Ευτυχώς, τελευταία οι γυναίκες δε διστάζουν να φωτογραφίζονται δείχνοντας περήφανα όσα μέχρι πρόσφατα θεωρούσαν ψεγάδια στο σώμα τους, αλλά ουσιαστικά τις έκανε μοναδικές και οι άνδρες έχουν αρχίσει να παίζουν με τα όρια του φύλου, αποβάλλοντας από πάνω τους κανόνες και «πρέπει».

Πηγή: bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook