Το νέο τραγούδι της Εμμανουέλας Χιωτάκη γυρισμένο σε Φλόριντα και Ινδονησία – Τι λέει η ταλαντούχα Χανιώτισσα στο zarpanews.gr

το-νέο-τραγούδι-της-εμμανουέλας-χιωτά-1172669

Με ένα υπέροχο τραγούδι υποδέχτηκε το νέο έτος η Χανιώτισσα τραγουδοποιός Εμμανουέλα Χιωτάκη. Πρόκειται για το τραγούδι «H δύναμη», το δεύτερο του δίσκου «Λόγια καρδιάς» σε στίχους και μουσική δική της και σε ενορχήστρωση του Χριστόφορου Κροκίδη που κυκλοφορεί από το «Μετρονόμο»

Η ταλαντούχα Χανιώτισσα βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Φλόριντα και στο Νάσβιλ, την μουσική πόλη της Αμερικής. Εκεί, έχει ξεκινήσει να συνεργάζεται με μουσικούς στο κομμάτι της σύνθεσης, και σε επερχόμενα live. Όπως λέει η ίδια στο zarpanews.gr: «Στο Νάσβιλ υπάρχουν πολλοί καλοί μουσικοί αλλά και καλό μουσικό Πανεπιστήμιο και είχα τη τύχη να συναντήσω και να γνωρίσω σημαντικούς και καλούς μουσικοσυνθέτες σε αυτή την πόλη»

Η Εμμανουέλα περνάει πολύ δημιουργικά τον χρόνο της έχοντας σαν επίκεντρο την μουσική: «Κάνω μαθήματα κιθάρας τα οποία αναρτώ στο κανάλι μου στο YouTube και μπορεί να τα παρακολουθήσει όποιος θέλει, να μάθει κιθάρα μέσω των βίντεο με τεχνικές διδασκαλίας για αρχάριους αλλά και τραγούδια».

Ανά διαστήματα συνεχίζει να κάνει live-streaming από μέρη στα οποία ταξιδεύει, μέσω της σελίδας της στο Facebook όπου έχει άμεση επικοινωνία με Έλληνες -και όχι μόνο – απ’ όλο τον κόσμο τον κόσμο: «Τα live αυτά τα έχω ονομάσει «Ταξιδεύοντας με την κιθάρα μου» και κάθε ένα είναι αφιερωμένο σε διαφορετικό εθελοντικό σύλλογο όπου ενημερώνω για τη δράση τους και όποιος θέλει μπορεί να τους βοηθήσει με όποιο τρόπο θέλει! Οι σύλλογοι που έχω επιλέξει μέχρι στιγμής είναι όλοι από την Κρήτη ενώ τα μέρη που έχω κάνει τα live είναι από τη Φλόριντα στην περιοχή Tampa Bay, Tarpon Springs, Daytona, Saint Augustine, και το Νάσβιλ από τον Παρθενώνα της Αμερικής, την ιστορική μουσική του Grand Ole Opry, Belle Meade κ.α.»

Μέσα σε όλα αυτά όμως, σημαντικό κομμάτι κατέχει η δημιουργία τραγουδιών: «Το νέο μου τραγούδι ´Η δύναμη´ που κυκλοφόρησε στις 09-01-2021 μιλάει για την εσωτερική ψυχική δύναμη που έχουμε όλοι μας ανάγκη, ειδικά αυτή την περίοδο, αλλά και για την δύναμη της αγάπης, που κινεί τα νήματα της ζωής μας. Ήθελα λοιπόν, μέσω αυτού του τραγουδιού να στείλω δύναμη σε όλους όσους αγαπούν τη μουσική μου και να τους ανταποδώσω την αγάπη τους, η οποία δίνει και σε εμένα τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίζω. Σε αυτή την περίεργη εποχή που διανύουμε, το μόνο που χρειάζεται να έχουμε είναι εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίζουμε τα πάντα ή αλλιώς θα το έλεγα «δύναμη ψυχής».

«Το τραγούδι αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο «Λόγια Καρδιάς» μετά το τραγούδι «Θα είμαστε εκεί» που αγαπήσατε πολύ και σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Όπως και αυτό έτσι και τα επόμενα θα κοινοποιούνται στο επίσημο κανάλι μου στο YouTube . Όποιος θέλει μπορεί να εγγραφεί και να ενημερώνεται για όλα τα νέα μουσικά τραγούδια αλλά και βίντεο που ανεβαίνουν .»

Το βιντεοκλίπ έχει λάβει μέρος σε δυο διαφορετικές χρονικές στιγμές αλλά και μέρη, στη Φλόριντα αλλά και στην Ινδονησία 2 χρόνια πριν.

Βρείτε το τραγούδι στις πλατφόρμες :

Spotify: http://spoti.fi/3p8Z78e

iTunes: http://apple.co/3rnxt9p

Deezer: http://bit.ly/3nH2YZL

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook