Το νέο, σούπερ καλοκαιρινό Χανιώτικο περιοδικό inTOWN κυκλοφορεί και αυτή τη φορά, κυριολεκτικά… ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ!

το-νέο-σούπερ-καλοκαιρινό-χανιώτικο-π-883100

Το έβδομο τεύχος του Χανιώτικου Free Press Magazine “inTOWN” | Τhe Painted Issue κυκλοφορεί πλουσιότερο από ποτέ, με 260 σελίδες (!!!) γεμάτες Χανιά και… μόνο Χανιά!

Ένα τεύχος “ζωγραφιά” που εμπιστεύεται δύο από τις κορυφαίες Make Up Artists των Χανίων (Ευδοξία Οικονομάκη & Ελένη Τερεζάκη) για το εξώφυλλό του αλλά και για την αγαπημένη πια ενότητα in love with… ενώ φιλοξενεί την πρώτη, επίσημη, γραπτή συνέντευξη και φωτογράφιση του νέου Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Κάπου στη μέση, αναζητήστε το συγκινητικό και πολύ Rock αφιέρωμα στη μνήμη του Σταμάτη Ζολινδάκη και λίγο παρακάτω απολαύστε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τη νεαρότερη νομικό της οικογένειας Μαλεφάκη, λίγο πριν τη συμπλήρωση των 100 χρόνων οικογενειακής ιστορίας.

Το έβδομο inTOWN στηρίζει όπως πάντα την τοπική επιχειρηματικότητα συστήνοντας το εξαιρετικό local sandal brand ΞΞ με έδρα τη Γραμπούσα και φήμη που ολοένα και εξαπλώνεται, εντυπωσιάζεται από την #Χανιά – #Αθήνα γνωριμία του με την Χανιώτισσα Ελισάβετ Κατσαμάκηυπό ένα αμιγώς Χανιώτικο concept που υλοποιήθηκε όμως στην πρωτεύουσα, όταν, από την άλλη, «παρτάρει» με Κουδουνάρη, Κουρμπέλα και άλλους fashion people στο πιο πολυσυζητημένο ανοιξιάτικο event του ΧΑΜΑΜ Philosophy to wear.

Στις σελίδες του θα βρείτε ακόμη το τέταρτο zoom in, αυτή τη φορά με τρία από τα πιο ενδιαφέροντα New Entry Stores στην πόλη (Apotheke Spa, Salty Drop House & Women’secret), θα σας μαγέψει η άλλη όψη του Φάρου, θα αγαπήσετε την τέχνη του «ιδιόρρυθμου» Κοσμά Λιλικάκη και θα ευχαριστηθείτε μουσική μέσα από τα λεγόμενα -και όχι μόνο- ενός καταπληκτικού… μουσικού τύπου: Enjoy LivinR #Ξορκίζοντας τους Δράκους!

Επιπλέον, μέσα από 60+ σελίδες αφιερωμένες στην κατασκευή και τη διακόσμηση, ο βραβευμένος interior designer των μεγάλων έργων Γιώργος Χρυσοχόου μας συστήνεται και παρουσιάζει τρεις από τις πιο εντυπωσιακές δουλειές του, ο φωτογράφος Μιχάλης Χαιρέτης μιλά για τη σχέση του με την Αρχιτεκτονική Φωτογραφία και ένας Founder & Designer – ανακάλυψη, ο Μιχαήλ Ρουμπεδάκης μας συστήνει τον Misterhanger, τον design ήρωά του με το «φωτεινό» μέλλον!

Συμπληρωματικά, πέντε εντυπωσιακά έργα, το ριζικά ανακαινισμένο «Vasilis Mountakis Hairways», ένα αξιαγάπητο «Cozy Apartment» στη Χαλέπα, το ολοκαίνουργιο ES.CO BAR #2 επί της Αν. Γογονή, το Valsamo Store στο κέντρο της πόλης και το μαγικό νέο απόκτημα της Monastery Estate Hotels “Monastery Estate Retreat” λίγο πριν την Σούγια από τους Ιωσήφ Βασιλοδημητράκη – IOS_V, Origami design lab και ak design at work και άλλους, παραδίδουν απλά μαθήματα καλού γούστου και… επαγγελματικής αισθητικής!

Για το τέλος, στο section Drink & Dine, ο Γιάννης Τσιβουράκης προτείνει 4 υπέροχες συνταγές που μυρίζουν θάλασσα, όταν ο Μανώλης Παπουτσάκης δηλώνει πως στόχος του είναι να βγάλει την κρητική κουζίνα έξω από τη χώρα…

Χορταστικό, ενδιαφέρον και πολυδιάστατο, το inTOWN είναι και φαίνεται το περιοδικό της πόλης! Το έβδομο τεύχος διανέμεται δωρεάν από 26/06 door to door σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο, στα καφέ, ιατρεία, κομμωτήρια και γυμναστήρια της πόλης ενώ το τεύχος Νο 7 θα το βρίσκετε και στα παρακάτω επιλεγμένα «inTOWN press points»:

ΦΕΙΔΙΑΣ Bar & Eating House | Πλατεία Δικαστηρίων

DK Cafe Bar – Restaurant | Παλιό Λιμάνι

Εμπριμέ Cafe – Bar | Ποτιέ & Χ’’ Μιχάλη Νταλιάνη

Salty Drop House | Καλλεργών & Σαρπηδωνος (περιοχή «Δυο Λουξ»)

BELIVE Family Sports Club | Δαράτσο

ΜΟΝΤΕΡΝΟ Ζαχ/στείο – Cafe | Μακρύς Τοίχος

Central Cafe | A. Παπανδρεου & Ελ. Βενιζελου, Αγορά

COFFEE ISLAND | Πλ. 1866 32

ITALIAN FACTORY OUTLET – Κλαδισσός

XAMAM Philosophy to Wear | Χάληδων 31 – 35

Κατάστημα «ΚΑΠΕΝΕΚΑΚΗ» – Χατζημιχάλη Γιάνναρη 21

3net Κατάστημα Τεχνολογίας – Αν. Γογονή 83

«Ταχυδρόμος» Πολιτιστικό Καφενείο – Αριστοτέλους 1-3, Κουνουπιδιανά

OLYMPIKO ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ | K. Μητσοτάκη 165

Αν δεν το συναντήσετε, αναζητήστε το και ξεφυλλίστε το οnline από την πρώτη μέρα και από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα στο www.intown.com.gr.

inTOWN free press magazine: in… σε όλα του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook