Το μυστήριο με τα κίνητρα του πιλότου και το σπίτι στη Σούδα

το-μυστήριο-με-τα-κίνητρα-του-πιλότου-κ-1225839

Η υπόθεση της ειδεχθούς δολοφονίας στα Γλυκά Νερά πλέον βρίσκεται στην κύρια ανάκριση αλλά δεν αποκλείεται να ζητηθούν πρόσθετες απαντήσεις από την Αστυνομία σε κάποια κρίσιμα ερωτήματα – Ένα από αυτά είναι το ίδιο το κίνητρο για το οποίο υπάρχει μόνο η ομολογία και οι ισχυρισμοί του ίδιου του δράστη

Ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα για την απολογία του οδηγήθηκε σήμερα ο 33χρονος συζυγοκτόνος ο οποίος ως υπερασπιστική του γραμμή έχει επιλέξει να σταθεί στα προβλήματα που είχαν προκύψει ανάμεσα στο ζευγάρι και πως αυτά οδήγησαν στην μοιραία νύχτα, με στόχευση προφανώς να πείσει για μία ανθρωποκτονία που έγινε εν βρασμώ και όχι από πρόθεση όπως κατηγορείται, αλλά και τα σε βάρος του στοιχεία αποδεικνύουν.

Γεγονός επίσης είναι πως ο 33χρονος έχει πει εκατοντάδες ψέματα στις Αρχές και δεκάδες φορές. Αυτό είναι κάτι που το λαμβάνει υπόψη της και η Δικαιοσύνη, άλλωστε είναι ένα από τα πλημμελήματα που αντιμετωπίζει σε βάρος του, τα οποία όμως θέτουν ή μπορούν να θέσουν και εν αμφιβόλω θεμελιώδεις ισχυρισμούς του, ακόμη και για το κίνητρο της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 20χρονης μητέρας.

Ο ίδιος έχει ισχυριστεί ότι όλα έγιναν λόγω του τσακωμού που προηγήθηκε για το μωρό τους. Βεβαίως ο ίδιος παραδέχεται ότι κατέβηκε κάτω ηρέμησε το μωρό και στην συνέχεια ανέβηκε ξανά στο υπνοδωμάτιο της σοφίτας όπου έγινε ότι έγινε, άρα είχε χρόνο και να ηρεμήσει και να σκεφτεί τι πάει να κάνει.

Στο ιδιότυπο ημερολόγιό της η ίδια αναφέρεται στα προβλήματα που είχε στη σχέση της με τον σύζυγό της. Αυτά τα στοιχεία σε συνάρτηση με όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος κάνουν και πιο πιστευτή την ομολογία του ως προς τα κίνητρα όχι όμως και ως προς το ερώτημα της πρόθεσης ή μη πρόθεσης αφού ως προς αυτό, ακόμα και η ιατροδικαστική έκθεση καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του και ουσιαστικά τοποθετεί τον θάνατο της άτυχης μητέρας στον ύπνο της…

Τα κίνητρα εάν ζητηθεί να συνεχιστεί η διερεύνηση ως προς αυτά ενδεχομένως να περιλαμβάνουν την ίδια την επαγγελματική δραστηριότητα του 33χρονου ως πιλότου ελικοπτέρου και τι θα μπορούσε για παράδειγμα να γνωρίζει το θύμα ως προς αυτή, ενώ ερωτηματικά προκαλεί μία πληροφορία πως τον Απρίλιο η Καρολάιν φέρεται να πήγε στην Σούδα με συνάδελφο του συζύγου της με σκοπό την μίσθωση μίας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους και γιατί στην συγκεκριμένη περιοχή. Αυτή η πληροφορία ακόμα δεν έχει περιέλθει σε γνώση των αρμοδίων Αρχών.

Πρόσθετα, στενά πρόσωπα του περιβάλλοντός τους που ζούσαν την Καρολάιν από κοντά, διαψεύδουν κάθετα την πιθανότητα η 20χρονη να έβγαλε επιθετικότητα προς το παιδί της που τόσο πολύ λάτρευε και προστάτευε.

Για την πιθανότητα ύπαρξης συνεργού αυτή έχει αποκλειστεί όχι μόνο από την ομολογία του ίδιου του δράστη αλλά και από το γεγονός ότι δεν έχουν προκύψει στοιχεία παρουσίας τρίτου ατόμου στον χώρο ούτε από τα Εγκληματολογικά, ούτε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αφού δεν έχουν προκύψει τυχόν ύποπτες επαφές.

Είναι μία υπόθεση που είναι αρκετά σύνθετη και η διερεύνηση όλων των πτυχών της δεν σταματάει στην ομολογία του δράστη και σε όσα έγιναν γνωστά μόνο κατά την προανακριτική διαδικασία και ενδέχεται να απασχολήσει για καιρό τις διωκτικές Αρχές και την Δικαιοσύνη, μέχρι να ριχθεί άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση, για την οποία δυστυχώς μοναδικός μάρτυρας είναι ο ίδιος ο κατηγορούμενος.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook