Το μυστικό σχέδιο αποκαλύφθηκε: Νεοναζί ετοίμαζαν «λουτρό» αίματος

το-μυστικό-σχέδιο-αποκαλύφθηκε-νεονα-777668

Ένας μυστικός στρατός 200 νεοναζί στρατιωτών σχεδίαζε να δολοφονήσει μετανάστες και πολιτικούς ηγέτες στη Γερμανία, όπως αποκαλύφθηκε.

Η επιχείρηση, που ονομαζόταν «Day Χ”, είχε ως στόχο να προκαλέσει τον όλεθρο στη χώρα με τη διεξαγωγή σειράς βίαιων δολοφονιών.

Στο στόχαστρο ήταν η ηγέτης του Κόμματος των Πράσινων, κ. Claudia Roth, ο υπουργός Εξωτερικών Heiko Mass και ο πρώην πρόεδρος Joachim Gauck, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο.

Η συνωμοσία αποκαλύφθηκε σε μια εβδομαδιαία έκθεση της εβδομαδιαίας εφημερίδας του Βερολίνου, Focus.

Οι ομάδες θανάτου σχεδίαζαν να τους παρασύρουν και υποστηρικτές της αριστεράς σε απομακρυσμένες τοποθεσίες για να τους δολοφονήσουν.

Οι 200 στρατιώτες είχαν επίσης βάλει στο «μάτι» για να εκτελέσουν επικεφαλής των ομάδων ασύλων, τους οποίους κατηγορούν για βιασμούς, τρομοκρατία και κοινωνικές αναταραχές.

Η ομάδα φέρεται να είναι μια νεοναζιστική παράταξη στο KSK του Bundeswehr – το ισοδύναμο της SAS. Τα μέλη της αυξήθηκαν όταν η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ άνοιξε τα σύνορα για ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στη χώρα το 2015.

Ωστόσο, οι γερμανικές αρχές κατέστρεψαν την ομάδα προτού να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της.

Οι «εγκέφαλοι» υποστήριξαν ότι ανήκαν σε μια ομάδα που ονομάζεται Uniter, η οποία ιδρύθηκε το 1996 για να φροντίσει τους στρατιώτες που είχαν περιηγηθεί στο Αφγανιστάν και την Αφρική.

Η Uniter αρνήθηκε οποιαδήποτε γνώση για την συγκεκριμένη ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook