Το «μυστικό» που κρύβεται στο ψυγείο σας για να τρώτε πιο υγιεινά

το-μυστικό-που-κρύβεται-στο-ψυγείο-σ-1066046

Γυρίζετε στο σπίτι μετά από μία κουραστική ημέρα και αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε. Αλλά και να φάτε ο, τι βρείτε εύκαιρο μπροστά σας. Και η αλήθεια είναι πως η πρώτη κίνηση που κάνουν οι περισσότεροι, είναι να ανοίξουν το ψυγείο.

Τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξει αυτό; Βρείτε ένα πλαστικό μεγάλο δοχείο ή τάπερ και βάλτε μέσα σε αυτό σακουλάκια τροφίμων που περιέχουν διαφόρων ειδών υγιεινά σνακ. Βάλτε μίνι γιαουρτάκια, φρούτα, αγγούρια, καροτάκια, μπάρες και υγιεινά cookies. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να είναι όλα πλυμένα και έτοιμα για κατανάλωση.

Το ιδανικό είναι να τα προετοιμάζετε συγκεντρωτικά για να τα βρίσκετε έτοιμα. Για παράδειγμα, πλύντε φρούτα και λαχανικά της επιλογής σας, κόψτε τα όπως σας αρέσει να τα τρώτε και στεγνώστε τα καλά με χαρτί κουζίνας. Αν τα βάλετε νωπά μέσα στα σακουλάκια θα χαλάσουν πριν προλάβετε να τα φάτε.

Έπειτα, αποθηκεύστε τα σε σακουλάκια και έχετε τα έτοιμα για όλες εκείνες τις φορές που θα θέλετε σαν τρελοί να βάλετε κάτι στο στόμα σας. Αυτή η απλή λύση θα σας σώσει από περιττά τσιμπολογήματα και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος χωρίς καν να το καταλάβετε.

baby.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook