Το μυστικό για να δείχνουν τα ρούχα σου, ακριβά

το-μυστικό-για-να-δείχνουν-τα-ρούχα-σου-1111078

Είναι πράγματι πολύ εύκολο να την πατήσεις κάνοντας shopping σε e-shop οικονομικών brand και να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε κομμάτια που πιθανότατα δεν θα ξαναφορέσεις αφού δεν εξυπηρετούν το σκοπό που θα ήθελες. Να δείχνουν δηλαδή πάνω σου κομψά.

Το διακύβευμα σε μια καλή γκαρνταρόμπα, δεν είναι πάντα να είναι ακριβά τα κομμάτια που την αποτελούν, αλλά να φαίνονται. Δεν είναι κάτι απλό. Ούτε αυτονόητο (θυμήσου μόνο πόσα ρούχα μπορεί να έχεις αγοράσει αλλά να μην φοράς λόγω υφάσματος, γραμμής ή χρώματος).

Υπάρχει ωστόσο ένας κανόνας που ακολουθούν οι fashion experts, για να αγοράζουν πάντα κομμάτια που δείχνουν, αλλά δεν κοστίζουν ακριβά. Το καλό ύφασμα.

Και όταν μιλάμε για καλό ύφασμα, δεν εννοούμε απαραίτητα το μετάξι.

Λευκό βαμβάκι: Δείχνει πάντα όμορφο, φρέσκο, καθαρό και elegant.Πλισέ: Ένα ωραίο πλισέ μπορεί να δείξει πολύ ακριβό. Φοριέται σε πολλές περιστάσεις και σε βγάζει ασπροπρόσωπη.

Λινό: Ένα ύφασμα, που η καλή του εκδοχή -γιατί υπάρχει και η άλλη- μπορεί να απογειώσει το στιλ σου.

Denim: Μην συνδέεις πάντα το denim με το ξεβαμμένο τζιν. Ένα ωραίο παντελόνι σε μπεζ χρώμα, μπορεί να αναβαθμίσει κάθε σου λουκ.

Πλεκτό: Εδώ η πλέξη χρειάζεται παρατήρηση. Όσο πιο fine, τόσο πιο σικάτο το ρούχο. Όσο πιο μίνιμαλ η φόρμα του ρούχου, τόσο πιο ακριβό θα φαίνεται.

bovary.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook