Το μπάτσελορ πάρτι που κατέληξε σε τελετή και βασανισμό του γαμπρού από τους φίλους του!

το-μπάτσελορ-πάρτι-που-κατέληξε-σε-τελ-792998

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα. Θύμα είναι ένας 24χρονος άνδρας ο Άι Γκουαντγκάο και θύτες είναι πολλοί φίλοι του. Όλα ξεκίνησαν στο μπάτσελορ πάρτι που διοργάνωσε η παρέα του 24χρονου, επειδή σε λίγες ημέρες εκείνος θα παντρευόταν.

Όμως το πάρτι ξέφυγε και ο 24χρονος δέθηκε σε έναν πάσσαλο, τον περιέλουσαν με μπύρα, του έσπασαν αυγά στο κεφάλι, τον χτύπησαν με μπαμπού και τον μαστίγωσαν οι ίδιοι του οι φίλοι. Κάποια στιγμή εκείνος κατάφερε να λυθεί από τον πάσσαλο και άρχισε να τρέχει στο δρόμο οπότε τον χτύπησε και ένα αυτοκίνητο στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα.

Στην Κίνα πριν από κάθε γάμο γίνεται ένα ιδιότυπο μπάρτσελορ πάρτι που μοιάζει περισσότερο με τελετή. Δεν έχει γυναίκες. Οι άνδρες συγκεντρώνονται και ακολουθεί μια διαδικασία «εκδίωξης» των κακών πνευμάτων που μπορεί να μολύνουν τον επερχόμενο γάμο. Σε αυτό το πάρτι η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

«Μου έριξαν μελάνι στα μάτια» θα πει ο Αι «και όταν κατάφερα να λυθώ από τον πάσσαλο άρχισα να τρέχω. Δεν έβλεπα βγήκα στο δρόμο και έπεσα επάνω σε ένα αυτοκίνητο που ερχόταν»

Η έκθεση της τροχαίας όμως αναφέρει ότι υπαίτιος είναι ο Άι για το τροχαίο και όχι ο οδηγός του αυτοκινήτου για αυτό καλείται να πληρώσει 6.200 δολάρια στην ασφαλιστική εταιρία του οδηγού.

Τα νοσήλια που ανέρχονται σε 1500 δολάρια αποφάσισαν οι φίλοι του να τα πληρώσουν.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook