Το Μοντέρνο και φέτος κάνει την διαφορά… Μυρωδάτα κουλουράκια, τσουρέκια και πρωτότυπα σοκολατένια αυγά είναι εδώ! | Photos

το-μοντέρνο-και-φέτος-κάνει-την-διαφορ-850392

Με αμέτρητες φανταστικές δημιουργίες υποδέχονται το Πάσχα τα ζαχαροπλαστεία «Μοντέρνο» και κάνουν και πάλι τη διαφορά!

Μοντέρνο… αλλά και παραδοσιακό, καθώς από το 1946 και κάθε χρόνο τα τσουρέκια και τα πασχαλινά κουλουράκια με βούτυρο γάλακτος, όλα φτιαγμένα με την ίδια παραδοσιακή συνταγή από τη γιαγιά Ευτέρπη και τη γιαγιά Κατίνα, αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της οικογενειακής παράδοσης.

Τα ζαχαροπλαστεία Μοντέρνο έχουν ετοιμάσει και φέτος μοναδικές γλυκιές και αλμυρές χειροποίητες δημιουργίες: Τσουρέκια, πασχαλινά κουλουράκια, σιροπιαστά γλυκά νηστίσιμα  και μη, σοκολατένια αυγά μοναδικής κατασκευής κάθε μεγέθους και περίτεχνες κατασκευές κάθε λογής με τιμές για όλα τα γούστα και δυνατότητα παραγγελίας για συγκεκριμένες κατασκευές.

Κάθε είδους κεράσματα, γλυκά και παγωτά είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Μοντέρνο τα οποία θα λειτουργούν καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και τις ημέρες αργίας (Κυριακή και Δευτέρα).

Κάποιες εικόνες παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο Ο κ. Βασίλης και η κα Ελένη Ταμπακοπούλου πλάθουν μαζί τα τσουρέκια και τα πασχαλινά κουλουράκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook