Το μήνυμα του ΓΓ του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη στην τελετή λήξης του 8oυ Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

το-μήνυμα-του-γγ-του-εοτ-δημήτρη-φραγκά-1127406

Ολοκληρώνεται με επιτυχία το 8o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων (Chania Film Festival), που διοργανώθηκε και φέτος με την στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Στην τελετή λήξης του φεστιβάλ, θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη. Με αφορμή την ολοκλήρωση του φεστιβάλ ο κ. Φραγκάκης δήλωσε τα εξής:

«Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Chania Film Festival. Έναν πολύ σημαντικό πολιτιστικό θεσμό, ο οποίος έχει διεθνή απήχηση αλλά και την αφετηρία του από την ιδιαίτερη πατρίδα μου κάτι για το οποίο είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος.

Φέτος, παρά τις αντίξοες συνθήκες, το φεστιβάλ διοργανώθηκε με επιτυχία και με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων προστασίας. Ο ΕΟΤ στηρίζει πολιτιστικές προσπάθειες που εμπλουτίζουν το τουριστικό μας προϊόν σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προβάλλουμε τη χώρα μας στο εξωτερικό, όχι μόνο για τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και για τις πολιτιστικές και άλλες εμπειρίες που μπορούν να βιώσουν οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στην χώρα μας. Επενδύουμε στην ταυτότητα και την αυθεντικότητα των ελληνικών προορισμών, χαρακτηριστικά που ενισχύονται από δράσεις με εξωστρέφεια όπως είναι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Γι΄αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν και να ευχηθώ καλή προετοιμασία για το 9ο Φεστιβάλ, το οποίο πιστεύω ότι θα γίνει του χρόνου υπό πολύ καλύτερες συνθήκες».

Σημειώνεται πως η τελετή λήξης του Chania Film Festival θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 30/10, στις 20:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook