Το μήνυμα του Δημάρχου Κισσάμου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Το δικό του μήνυμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου έστειλε ο δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης:

«Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης, υπερηφάνειας, ευγνωμοσύνης και δόξας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Σήμερα, είναι ανάγκη περισσότερο από ποτέ, 199 χρόνια μετά, να εορτάσουμε και να τιμήσουμε βαθιά στην καρδιά μας, τη Μνήμη και τον Αγώνα των Ηρώων του Γένους.

Να δώσουμε την υπόσχεση, για διατήρηση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας και τη διαφύλαξη της Ελευθερίας.

Μπορεί, λόγω των ομολογουμένως πρωτόγνωρων και δύσκολων ημερών που ζούμε, η σημερινή ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ημέρα της Υπέρμαχου Στρατηγού, να μην εορτάζεται όπως διακαώς επιθυμεί η ψυχή του καθενός μας.

Σε καμιά όμως περίπτωση δεν μειώνονται τα αισθήματα της Εθνικής υπερηφάνειας μας. Η μνήμη και η ευγνωμοσύνη παραμένουν άσβεστες στις καρδιές μας.

Η Δημοτική Αρχή, εύχεται σε όλους και όλες, σε ένα χρόνο από σήμερα, να έχουμε βγει αλώβητοι από αυτή τη λαίλαπα του επικίνδυνου ιού που μας απειλεί και αφού έχουμε ξανά σταθεί στα πόδια μας, γεροί, δυνατοί, όλοι μαζί, να γιορτάσουμε με υπερηφάνεια και λαμπρότητα τα 200 χρόνια από το Μεγάλο Ξεσηκωμό και την αποτίναξη της τουρκικής σκλαβιάς. Χρόνια πολλά σε όλους.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ