Το μήνυμα δημοσιογράφου της ΕΡΤ που νοσεί με κορονοϊό στους αντιεμβολιαστές

το-μήνυμα-δημοσιογράφου-της-ερτ-που-νο-1156282

Μέσα από το νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται για 10 μέρες, η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη στέλνει μήνυμα για τον κορονοϊό και το εμβόλιο.

Η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη νοσηλεύεται εδώ και 10 μέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όμως παρακολουθεί τις εξελίξεις και την έναρξη του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Η ίδια αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα σε εκείνους που αμφισβητούν το εμβόλιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως έγραψε:

«Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο… Αποφάσισα να γράψω δυο λόγια γιατί σήμερα είδα τόσες μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια που δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Εύχομαι κανείς από όλους εσάς τους «παντογνώστες» να μην νοσήσει από κορονοιό… είναι ο ιός τριών βασικών χαρακτηριστικών: του πόνου, του φόβου και της μοναξιάς… περνάνε μέρες και αντί να γίνεσαι καλύτερα, χειροτερεύεις… δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και ακούς ιστορίες που σου κόβουν την ανάσα -ακόμα περισσότερο. Δίνεται μια τεράστια μάχη… Ας ευγνωμονούμε γι’ αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση».

Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο… Αποφασισα να γράψω δυο λόγια…

Δημοσιεύτηκε από Κατια Νιακαρη στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

 

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook