Το μίνι crochet φόρεμα της Rihanna είναι το τέλειο inspo για τα ανοιξιάτικα μας looks

το-μίνι-crochet-φόρεμα-της-rihanna-είναι-το-τέλειο-inspo-1221640

Το crochet είναι η κυρίαρχη τάση της άνοιξης χωρίς αμφιβολία. Όταν στην Spring/Summer συλλογή του πλέον επιδραστικού brand Bottega Veneta πρωταγωνιστούν ολόκληρα crochet outfits -από το φόρεμα ως την τσάντα -και όταν ο οίκος Valentino λανσάρει ένα ολοκαίνουριο sneakers με υφή crochet, τότε μπορούμε να μιλάμε για ένα trend που ήρθε για να μείνει.

Στην πραγματικότητα το crochet είναι το γνωστό μας «βελονάκι» -τεχνική πλεξίματος που μετρά αιώνες, αλλά απέκτησε cool και mainstream υπόσταση στη μόδα των 60s και των 70s.

Σήμερα, το crochet αναβαθμίζεται -οι πολύχρωμες εκδοχές του με τα έντονα χρώματα και τα λουλουδάκια είναι ακόμη trending, ωστόσο πλαισιώνονται από πιο minimal στιλ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Rihanna, η οποία επέλεξε ένα crochet φόρεμα και μας χάρισε το τέλειο #fashioninspo για τα καλοκαιρινά μας σύνολα.

Σύμφωνα με το account στο Instagram, Haus of Rihanna, το off-white μίνι crochet φόρεμα είναι μια custom made δημιουργία της shasweets, μιας ανεξάρτητης σχεδιάστριας από τα Barbados. Με halter λαιμόκοψη (που δένει στον λαιμό δηλαδή), η Rihanna συνόδευσε το όμορφο μίνι crochet φόρεμα με τα δημοφιλή mesh πέδιλα του Bottega Veneta, στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα.

Ολοκλήρωσε το outfit με χρυσά δαχτυλίδια και βραχιόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook