Το Μετάξι: Η πόλη μας, είναι οι άνθρωποι της Χανιώτικης αγοράς!

το-μετάξι-η-πόλη-μας-είναι-οι-άνθρωποι-1055871

Το Μετάξι της Αθηνάς Κατσιάδα, είνα ένα κατάστημα που τα τελευταία 12 χρόνια λειτουργεί στις Μουρνιές με αντικείμενο τον ξενοδοχειακό και οικιακό ιματισμό, τα υφάσματα, τις κουρτίνες και τα λευκά είδη.

«Η επιχείρηση εδρεύει στα Χανιά από το 2011 και αντικείμενό της είναι τα λευκά είδη. Κυρίως ασχολούμαστε με ανακαινίσεις καταστημάτων, σπιτιών, ξενοδοχείων διαθέτοντας πλήρη γκάμα υφασμάτων. Οι κουρτίνες, τα τραπεζομάντιλα εστιατορίων, οι ταπετσαρίες τοίχου, τα ρόλλερ, τα στόρια και όλα τα απαραίτητα του ξενοδοχειακού ιματισμού, συμπληρώνουν τα προϊόντα που προσφέρουμε στους πελάτες μας», λέει η ιδιοκτήτρια.

«Πλεονέκτημά μας θεωρούμε την άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας, είτε παραδίδοντας οποιαδήποτε παραγγελία, είτε κάνοντας προβολή των προϊόντων μας στη δική σας έδρα. Επιπλέον, την τεράστια και κάθε χρόνο ανανεωμένη ποικιλία προϊόντων, ώστε να παρακολουθούμε ανελλιπώς τις τάσεις της αγοράς κ της μόδας.»

Βασικό μέλημα της κυρίας Κατσιάδα αποτελεί η μελέτη των αναγκών του εκάστοτε συνεργάτη, ώστε να απολάβει το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει στην επιχείρησή του, ενώ όραμά της είναι οι νέες συνεργασίες ή και προτάσεις και η δυνατότητα να συνεχίσει να καλύπτει όσο το δυνατόν καλύτερα τον κάθε πελάτη μέσα σε ένα περιβάλλον ειλικρίνειας, τιμιότητας και εμπιστοσύνης. 

Διεύθυνση:  Λεωφόρος Μουρνιών 87, Μουρνιές Χανίων (γήπεδο) Τηλέφωνο:2821079711

Facebook:  https://www.facebook.com/pg/tometaxichania/about/

Website:  https://trapezomantila-decor.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook