Το μεγαλείο της Ντόρας με τον Κουφοντίνα

το-μεγαλείο-της-ντόρας-με-τον-κουφοντί-1163032

Σιβυλλική ήταν η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς από τα λίγα που είπε στον ΣΚΑΪ κάθε άλλο προκύπτει ότι το κράτος πρέπει να αφήσει τον, τελούντα σε απεργία πείνας, δολοφόνο της «17Ν», να πεθάνει.

«Σε αντίθεση με τους τρομοκράτες που πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, εμείς οι δημοκράτες πιστεύουμε στον απόλυτο σεβασμό του κράτους δικαίου», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σημειωτέον ότι ο Κουφοντίνας ζητεί να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. Η Χανιώτισσα βουλευτής της ΝΔ, λοιπόν, εξήγησε τη σκέψη της ως εξής: «Τι σημαίνει αυτό; Απόλυτος σεβασμός του κράτους δικαίου σημαίνει ότι η εφαρμογή του νόμου θα ισχύσει για όλους. Και όταν λέμε για όλους εννοούμε όλους».

Μάλιστα, είπε πως θεωρεί ότι «αυτό γίνεται σήμερα στην ελληνική πολιτεία και αυτό εύχομαι να συνεχίσει να γίνεται».

2 thoughts on “Το μεγαλείο της Ντόρας με τον Κουφοντίνα

  1. Μπορεί ο καθένας να καταλογίζει πολλα στην Ντόρα και να έχει μέχρι και τεράστιες πολιτικες διαφωνίες. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι αποτελεί εναν δημοκράτη άνθρωπο! Σε αντίθεση με τους δράστες της 17Ν, καθώς δε θεωρώ τους δολοφόνους δημοκράτες κι ας σκοτώνουν αρχιβασανιστες της χουντας. Όταν φτάνουμε στην αυτοδικία μερικώς καταλυουμε την δημοκρατία. Πρέπει όμως στο πλαισιο της δημοκρατίας να τηρουμε τους νόμους για όλους πολίτες-φυλακισμενους. Και από ότι φαίνεται ο αρχιδολοφόνος δικαιουται αυτή τη μεταγωγή όπως δικαιουταν και τις άδειες. Ναι να μην παιρνει άδειες, αλλά να βγει ένας αναλογως νόμος. Οχι να τους καταπατουμε… Και μην ξεχνάμε οι φυλακές είναι σωφρονιστικα ιδρύματα για όλους. Ο θάνατος ενός φυλακισμένου απεργουν πεινας για ένα δίκαιο -όπως φαίνεται και λεγεται από έγκριτους νομικους και οχι απο κόμματα και μμε- θα είναι μεγάλο πληγμα για τη δημοκρατία και δυστυχώς μεγάλη η κατακραυγή από τους διεθνης φορείς και την Ευρώπη.

  2. Aσχολουμαστε με σαχλαμαρες. Ανε μου’χανε σκοτωσει τον πατερα ειτε ημουνα Γαλλος ειτε Πορτογαλος θα’χα εκδικηθει! Οτι εκανε στα παιδια της Ντορας. Δεν του φταιγανε, κοπελια ητανε! Ο κ. Κουφοντινας δεν εχει καμμια βουλευτικη ασυλια, η δε κυβερνηση του τοτε & το υπουργειο δικαιοσυνης του τοτε, οπου τοτε μιλαω για την χρονολογικη περιοδο της συλληψης του, επρεπε να τον ειχε εκδοση στις ΗΠΑ. Πιο πολλους υπηκοους των ΗΠΑ σκοτωσε για τα ιδεωδη του. Αγησε πιο πολλα παιδακια χωρις πατερα, χωρις Χριστουγεννιατικο δωρο, χωρις ενα ανθρωπο να τους μαθει να σουταρουνε την μπαλα η να κανουνε πυργους στην αμμουτσα της παραλιας.
    Ας ειναι, επρεπε να’τανε ο κυριος αυτος και η παρεα του στις ΗΠΑ την γη της ελευθεριας και θα τον επιβραβευανε στην καρεκλα, οπως και τους αλλους! Παρα η καθε κυβερνηση Συριζαιοι, Νερο Δημοκρατες και Πασοκια, μας εχουνε βρει ηλιθιους και πληρωνουμε με το στερημα μας για ολους τους χαραμοφαηδες ΦΟΝΙΑΔΕΣ που περνουνε ζωη και κοτα στους Κορυδαλους κλπ! Ραουνταπ ειδ’αλλως Αμερικη να κατσουνε στη καρεκλα η να τους δωσουνε φαρμακακι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook