Το MEGA έβαλε ξανά «Ντόλτσε Βίτα» – Θυμάστε τον Γιώργο Λιάγκα στο 1ο επεισόδιο;

το-mega-έβαλε-ξανά-ντόλτσε-βίτα-θυμάστ-1084568

Το MEGA επέστρεψε τον περασμένο Φεβρουάριο, έπειτα από διακοπή ενός χρόνου και κάτι από τις τηλεοπτικές συχνότητες, και κάποιες κλασικές σειρές του μοιάζουν να «προσελκύουν» ακόμη το κοινό. Μια από αυτές, η σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

Πρόκειται για την επιτυχημένη σειρά του MEGA για την οποία η Αννα Παναγιωτοπούλου έκανε απίστευτες αποκαλύψεις πριν από λίγο καιρό, 25 χρόνια μετά την πρεμιέρα. Η τηλεοπτική Χριστίνα Μαρκάτου μάς είπε, για παράδειγμα, πως ο Θανάσης Ευθυμιάδης πήρε τον ρόλο διά της πλαγίας οδού, αλλά και ότι η Κατερίνα Ζιώγου, που υποδύθηκε την κόρη της στη σειρά και απεβίωσε πριν από λίγο καιρό, πέρασε δύσκολα στα γυρίσματα της «Ντόλτσε Βίτα».

Πρόσφατα, μάλιστα, έγινε γνωστό πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» επρόκειτο αρχικά να αναλάβει ο Κώστας Κρομμύδας, τον οποίο είχε συστήσει στους δημιουργούς της σειράς ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Μπορεί να μην πιάνει ούτε κατά διάνοια το ρεκόρ της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», ωστόσο η σειρά σύμπραξη των Αλέξανδρου Ρήγα (Δυο Ξένοι, Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη) και Λευτέρη Παπαπέτρου (Εγκλήματα, Είσαι το ταίρι μου) έχει γράψει κι εκείνη τα δικά της χιλιόμετρα σε επαναλήψεις στην τηλεόραση.

Ο Γιώργος Λιάγκας σε ρόλο κομπάρσου στη «Ντόλτσε Βίτα»

Το πρώτο επεισόδιο όμως της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» μοιάζει ανεκτίμητο για έναν ακόμη λόγο. Σύμφωνα με το σενάριο, η Χριστίνα Μαρκάτου (ηθ. Άννα Παναγιωτοπούλου) επιστρέφοντας οδικώς από τη Ρώμη προς τη Περούτζια, αναγκάζεται να διανυκτερεύσει σε κάποιο μοτέλ λόγω κακοκαιρίας. Εκεί συναντά και τον Αντώνη Καλούδη (Θανάση Ευθυμιάδη), με τον οποίο περνά μια βραδιά πάθους, για να μάθει λίγες μέρες αργότερα πως πρόκειται για τον σύντροφο της κόρης της.

Ο Γιώργος Λιάγκας (πάνω αριστερά) σε ένα σύντομο πέρασμα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Ντόλτσε Βίτα»

Στη σκηνή που η ηρωίδα της σειράς μπαίνει στο μοτέλ, προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, πίσω της περνά μια φιγούρα πολύ γνώριμη στην ελληνική τηλεόραση. Πρόκειται για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος συμμετείχε για ελάχιστα δευτερόλεπτα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook