Το Μαξίμου πιέζει τώρα τους «παλιούς» για να είναι πάλι υποψήφιοι!

το-μαξίμου-πιέζει-τώρα-τους-παλιούς-1072639

Πάνε περίπατο οι σχεδιασμοί περί ανανέωσης ψηφοδελτίων

Παρά τις ευχάριστες για την κυβέρνηση δημοσκοπήσεις, στο Μαξίμου υπάρχει μία διάχυτη ανησυχία.

Είναι μάλιστα τόσο έντονη, που το τελευταίο χρονικό διάστημα στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου, έχουν επιδοθεί σε ένα κρεσέντο επικοινωνίας με τα ιστορικά στελέχη της παράταξης, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρχουν «απώλειες» στα ψηφοδέλτια των επόμενων εθνικών εκλογών.

Η εξέλιξη αυτή είναι μία οβιδιακή μετάλλαξη στους σχεδιασμούς του πρωθυπουργού, ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες είχε αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα ψηφοδέλτια από τους «γαλάζιους δεινόσαυρους».

Η επίσημη δικαιολογία ήταν η ανανέωση, στο μυαλό του Κυριάκου όμως το βασικό σχέδιο ήθελε την μετατροπή του κόμματος σε ένα προσωποκεντρικό μόρφωμα με υποψήφιους και στην συνέχεια βουλευτές που θα ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχο του.

Οι τελευταίοι μήνες, έφεραν την απόλυτη ανατροπή. Πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για επικίνδυνους ελιγμούς και αποδυνάμωση των ψηφοδελτίων από στελέχη που παραδοσιακά φέρνουν χιλιάδες σταυρούς στην παράταξη. Το άγχος μάλιστα στις επικοινωνίες με τους παλαίμαχους της πολιτικής, είναι έκδηλό.

Κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. μάλιστα, μου έλεγε ότι «εάν οι εκλογές γίνονταν πέρυσι, δεν υπήρχε περίπτωση να έβλεπα το όνομα μου στα ψηφοδέλτια. Τώρα όμως, έχουν πέσει στα πόδια μου, μην κάνω κανένα αστείο…»

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook