Το Μαξίμου «διαγράφει» τον Βρούτση για το χάος με τις συντάξεις

το-μαξίμου-διαγράφει-τον-βρούτση-γι-1146853

Εξαιρετικά βαρύ είναι το κλίμα για τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, έπειτα από τις διαστάσεις που πήραν ορισμένες διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στη Βουλή.

Μεταξύ άλλων, στο Μαξίμου ανακάλυψαν, μέσω των εν λόγω διατάξεων, ότι ο υπουργός Εργασίας θυμήθηκε τώρα να… δώσει κινήτρα σε συνταξιούχους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ, προκειμένου να… επιστρέψουν με σύμβαση έργου στην υπηρεσία και να βοηθήσουν στην απονομή συντάξεων!

Επίσης, με άλλη διάταξη του πολυνομοσχεδίου αποδεικνύεται πως ο περίφημος και χιλιοτραγουδισμένος… e-ΕΦΚΑ δεν είναι καθόλου «e»: για την ακρίβεια, δεν έχει ακόμη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αλλά ούτε και… υπολογιστές για να επεξεργάζεται ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συνταξιοδότησης!

Αντιθέτως, μόλις τώρα το υπουργείο νομοθετεί –μέσω του πολυνομοσχεδίου- την προμήθεια υπολογιστών και πληροφοριακού κέντρου, κάτι που προφανώς δημιουργεί ερωτήματα για το τί… περίμενε τόσο καιρό ο υπουργός! Όλα τα παραπάνω έχουν αποτυπωθεί ως διαρροές σε αρκετά ΜΜΕ, ωστόσο υπάρχει ένα ενδιαφέρον σημείο: ότι η προέλευση των διαρροών αυτών δεν είναι κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης ή κάποιος εσωκομματικός αντίπαλος του υπουργού, αλλά… το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, που φέρεται να έχει τελεσιδίκως βαθμολογήσει κάτω από τη βάση τον Γιάννη Βρούτση.

matrix24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook