To μάθημα που δίδαξε ο χωρισμός σε κάθε ζώδιο το 2022

to-μάθημα-που-δίδαξε-ο-χωρισμός-σε-κάθε-ζ-1574152

Μια χρόνια φτάνει στο τέλος της με χωρισμούς, χαρές, λύπες, στιγμές, αναμνήσεις και άλλα πολλά να αποτελούν παρελθόν. Είναι η στιγμή για να αναλογιστούμε όλα όσα συνέβησαν, μα κυρίως να κρατήσουμε αυτό που μένει και να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα θελουμε να ξεχάσουμε.

Και αυτήν την φορά τα άστρα έρχονται να μας φέρουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα, που αφορούν τον χωρισμό και όλους όσους σε πλήγωσαν. Ανάλογα με το ζώδιο σου, σου έχουμε και το «μάθημα» που οφείλεις να κρατήσεις από τον χωρισμό σου:

Κριός

Ο χωρισμός σου δίδαξε πως το να τα παρατήσεις δεν είναι ντροπή. Είναι πολύ προτιμότερο να αφήνεις πίσω σου τα λάθος άτομα και να εγκαταλείπεις κάτι που δεν σε καλύπτει και είναι η λάθος σχέση για σένα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αποχωρείς από μια σχέση, ωστόσο θα κατάλαβες πως τελικά ήταν για το καλό σου. Από εδώ και στο εξής δεν θα αφήνεις τα λάθος άτομα να σε κρατάνε πίσω.

Ταύρος

Μέσα από τον χωρισμό σου κατάλαβες πως τελικά μπορείς να αντέξεις τα πάντα. Τι και αν υπήρξαν ημέρες που ένιωσες να μην αντέχεις και να θες να τα παρατήσεις όλα, βρήκες και πάλι την όρεξη να συνεχίσεις και να βάλεις την ζωή σου σε μια τάξη. Τα καταφέρνεις και μέρα με την μέρα συνειδητοποιείς το πόσο δυνατότερος γίνεσαι.

Δίδυμος

Ο φετινός χωρισμός σου, ή όλα όσα σε πλήγωσαν, σε έκαναν να συνειδητοποιήσεις τα ποσά μπορείς να νιώσεις. Αισθήματα που δεν είχες σκεφτεί καν πως υπήρχαν, ήρθαν στην επιφάνεια και σε κατέκλυσαν. Όταν έρθει η στιγμή να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα, θα είσαι πιο έτοιμη από ποτέ να δώσεις όλα αυτά που νιώθεις στον άλλο, χωρίς δεύτερη σκέψη και δισταγμό.

Καρκίνος

Ο χωρισμός σου, σε έκανε να καταλάβεις πως όσο και να προσπαθείς για μια σχέση, δεν έχει σημασία, αν δεν είναι αμοιβαίο. Μια σχέση για να λειτουργήσει χρειάζεται την προσπάθεια και των δυο, και αυτό είναι ένα μάθημα που θα κρατήσεις έντονα από την φετινή χρονιά.

Λέων

Κατάλαβες πως τελικά, ότι και αν συμβαίνει στην ζωή σου το οποίο σε “ρίχνει στα πατώματα”, θα έχεις εκείνους τους ανθρώπους που θα είναι εκεί για σένα, σε κάθε δυσκολία και σε κάθε στενάχωρη στιγμή. Σε κάνουν να γελάς ακόμη και στις μαύρες σου και αυτό είναι ό,τι πολυτιμότερο.

Παρθένος

Συνειδητοποίησες πως ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μπορείς πραγματικά να βασιστείς είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Μπορεί οι γύρω σου να μην ανταποκρίθηκαν στα θέλω σου, ωστόσο βρήκες τον τρόπο σου να τα εκπληρώσεις από μόνη σου. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να σε απογοήτευσαν, αλλά αυτό σε έκανε περισσότερο δυνατή, πατώντας καλύτερα στα πόδια σου.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook