Το Lonely Planet αποθεώνει τις 11 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας – Στην κορυφή τα Χανιά!

το-lonely-planet-αποθεώνει-τις-11-καλύτερες-παραλί-1074851

Tις 11 πιο ονειρικές παραλίες της Ελλάδας ξεχώρισε το Lonely Planet, δίνοντας έμπνευση στους αναγνώστες του, μέσα από ονειρικούς προορισμούς με χρυσαφένιες αμμουδιές και καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά.

Στην κορυφή όλων βρέθηκε το Ελαφονήσι, στα Χανιά, «μια συμφωνία λευκής και ροζ αμμουδιάς, με τιρκουάζ νερά και εξωτικούς αμμόλοφους που δημιουργούν ένα μαγικό τοπίο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ακολουθεί η Βοϊδοκοιλιά, στη Μεσσηνία, με σχήμα μισοφέγγαρου, ψιλή, λευκή σαν πούδρα αμμουδιά και τιρκουάζ, κρυστάλλινα νερά, ένας φυσικός κόλπος με βασικό χαρακτηριστικό του την απόλυτη φυσική ομορφιά που συγκεντρώνει όλους τους επισκέπτες του νομού.

Στη δέκατη θέση συναντάται, επίσης μία παραλία των Χανίων, τα Φαλάσαρνα, η οποία εκτός από την χρυσαφένια αμμουδιά και τα ονειρικά νερά φημίζεται και για την συγκλονιστική θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Oι παραλίες που συμπληρώνουν τη λίστα είναι το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, η Κόκκινη παραλία της Σαντορίνης, οι Κουκουναριές, στη Σκιάθου, το Ποτάμι στη Σάμο, ο Μύρτος στην Κεφαλονιά. Επίσης, από τις παραλίες της Χαλκιδικής το Lonely Planet ξεχώρισε εκείνη στο ακρωτήρι του Ποσειδίου στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, ενώ από την Ικαρία τις εξωτικές Σεϋχέλλες, Η λίστα ολοκληρώνεται με την παραλία του Μυλοπότα στην Ίο.

One thought on “Το Lonely Planet αποθεώνει τις 11 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας – Στην κορυφή τα Χανιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook