Το λεωφορείο δεν πήρε τον μαθητή, αν και είχε πάσο – Πατέρας καταγγέλλει το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων

το-λεωφορείο-δεν-πήρε-τον-μαθητή-αν-και-898591
Φωτογραφία αρχείου

Αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά οδηγού του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων είναι ένας Χανιώτης πατέρας (στοιχεία στη διάθεση του zarpanews.gr), καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν επέτρεψε στον γιο του που φοιτά στο Μουσικό Σχολείο Χανίων να επιβιβαστεί, παρά το γεγονός ότι είχε πάσο σε ισχύ.

Το περιστατικό συνέβη στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης στη στάση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, όπου ο μαθητής της Α’ Λυκείου, που νωρίτερα είχε κατεβεί από το Μουσικό Σχολείο στη Χαλέπα με άλλο λεωφορείο, προσπάθησε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο προς Σούδα, καθώς μένει στον Καλυκά.

Ωστόσο, ο οδηγός δεν του επέτρεψε να επιβιβαστεί και φέρεται να του ζήτησε να αγοράσει εισιτήριο, καθώς η ώρα ήταν 16:00 και θεώρησε ότι ο μαθητής, ο οποίος είχε σχολάσει στις 14:30 δεν δικαιούνταν να μπει στο λεωφορείο, παρά το ότι είχε μαζί το πάσο του. Τελικά ο μαθητής αναγκάστηκε να κατεβεί και κάλεσε τον πατέρα του που τον πήγε στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον πατέρα, η αλλαγή λεωφορείων είναι κάτι που κάνει ο γιος του κάθε μέρα, χωρίς ποτέ να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Ο καταγγέλλων τονίζει ακόμα, ότι οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου συχνά τελειώνουν τα μαθήματα πολύ αργά, κάνοντας μερικές φορές ακόμα και εννιάωρο και γι’ αυτό μετακινούνται σε πιο προχωρημένες ώρες από άλλα παιδιά. Αναρωτιέται δε, γιατί τέτοια συμπεριφορά από τον οδηγό απέναντι στο παιδί του και δηλώνει αγανακτισμένος από το συμβάν.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων, Γιάννη Καρτάκη, ρωτώντας αν έχει γνώση του περιστατικού και τί σκοπεύει να κάνει το ΚΤΕΛ.

Ο κ. Καρτάκης ανέφερε πως πράγματι, γνωρίζει ότι στο Μουσικό Σχολείο τα μαθήματα πολλές φορές διαρκούν πολύ, αλλά δήλωσε άγνοια για το περιστατικό της Τρίτης. Υποσχέθηκε ωστόσο ότι το ΚΤΕΛ θα προχωρήσει σε έρευνα για το συμβάν, ώστε να ξεκαθαρίσει τί ακριβώς συνέβη.

Στο μεταξύ, ο πατέρας του μαθητή αναμένεται να έρθει και εκείνος σε επικοινωνία με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα ωστόσο με το Αστικό ΚΤΕΛ, που πάντως δεν επικροτεί την στάση του εν λόγω οδηγού, υπάρχει λεωφορείο που μπορούν να επιβιβάζονται οι μαθητές από το Μουσικό Σχολείο, το οποίο περνάει και από τον Καλυκά, και το οποίο ορίζει τα δρομολόγιά του με βάση το πρόγραμμα του σχολείου.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Το λεωφορείο δεν πήρε τον μαθητή, αν και είχε πάσο – Πατέρας καταγγέλλει το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook