Το La Casa De Papel ετοιμάζεται για την τελευταία σεζόν – Τα νέα πρόσωπα και το… πολεμικό φινάλε

Τίτλους τέλους θα ρίξει το La Casa De Papel, καθώς η 5η σεζόν θα είναι η τελευταία της σειράς-φαινόμενο του Netflix.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε από το ίδιο το Netflix, το οποίο ανέβασε μία φωτογραφία με λεζάντα «Η Ληστεία φτάνει στο τέλος της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, με τα γυρίσματα να γίνονται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Δανία, ενώ αναμένεται να προστεθούν και δύο νέα πρόσωπα.

Ο λόγος για τους Miguel Angel Silvestre (Sense8 και Narcos) και Patrick Criado (The Invisible Line).

Στα νέα επεισόδια θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη Manila, την παιδική φίλη του Denver και νεότερο μέλος της συμμορίας, ενώ αναμένεται μία μεγάλη σύγκρουση του Professor και της Sierra, με τη συμμορία να ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της Nairobi.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάποια ημερομηνία για την προβολή της τελευταίας σεζόν του La Casa De Papel.

“Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του ‘’La Casa de Papel’’. Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία επίπεδα, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν”, έγραψε ο Άλεξ Πίνα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Netflix. Ωστόσο δεν αποκάλυψε περισσότερα, κρατώντας σε αγωνία τους φανατικούς της σειράς που μετρούν αντίστροφα για τον νέο κύκλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ