Το κρητικό λάδι, οι Ιταλοί, η Μπελούτσι και ο… Παπακαλιάτης – Το χιουμοριστικό βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

το-κρητικό-λάδι-οι-ιταλοί-η-μπελούτσι-1588167

Την διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου από την συγκομοιδή της ελιάς, μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας αλλά και στα πέρατα του κόσμου παρουσιάζει ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης.

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο, η παραγωγή του Ημιμαραθωνίου  Κρήτης, λύνει όλες τις απορίες σε ό,τι αφορά το «χρυσάφι» του νησιού που δεν είναι άλλο από το ελαιόλαδο.

Το βίντεο ξεκινάει με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος συναντά έναν αγρότη επί τω έργω, την ώρα που βρίσκεται στις ελιές.

Οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου, διαδέχονται η μία την άλλη, ο οποίος να ζητά να μάθει λεπτομέρειες για το κρητικό ελαιόλαδο, όταν βέβαια κάνει το λάθος να το συγκρίνει με εκείνο της Ισπανίας ή της Ιταλίας παίρνει τις… ανάλογες απαντήσεις.

Όσον αφορά τους Ισπανούς, αυτό που γνωρίζουν να κάνουν καλά, είναι ληστείες όπως εκείνες του La Casa De Papel του Netflix, oι οποίοι σύμφωνα με τον αγρότη, δε θα πάρουν και πολύ ψύχραιμα την είσοδο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην πλατφόρμα με το Maestro.

Όσον αφορά τους Ιταλούς, έχουν μόνο την Μπελούτσι και τα μακαρόνια, όχι όμως ότι κι ο αγρότης δεν μπορεί να φτιάξει καταπληκτικά σκιουφηχτά…

Στη συνέχεια, παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο παράγεται το Κρητικό ελαιόλαδο, από την συλλογή του καρπού, η άφιξη στο εργοστάσιο και την διαδικασία που ακολουθείται στα μηχανήματα για να καταλήξει σε μπουκάλια και από εκεί να ταξιδέψει στο πιάτο μας αλλά και σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Στο τέλος, ο δημοσιογράφος, μπήκε κι ο ίδιος στον αγώνα της παραγωγής, πιάνοντας τη βέργα για να βοηθήσει στην ελαιοπαραγωγή….

…μέχρι τον επόμενο Ημιμαραθώνιο Κρήτης την 1η Οκτωβρίου του 2023.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook