To κόσμημα που έχει κάνει το μεγαλύτερο comeback φέτος υπάρχει ήδη στη συλλογή σου

to-κόσμημα-που-έχει-κάνει-το-μεγαλύτερο-comeb-949643

Aποκλείεται να μην έχεις κάποια στιγμή στη ζωή σου φορέσει ένα κολιέ που γράφει πάνω το όνομά σου: οk, εκτός αν το όνομά σου είναι τόσο σπάνιο που δεν υπήρχε ήδη στο εμπόριο και έπρεπε να κάνεις μια custom παραγγελία επομένως δεν μπήκες στη διαδικασία. Πλέον όμως, η τάση έχει επανέλθει δυναμικά και μάλλον θα το κάνεις.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 είδαμε κολιέ με το όνομα ‘Carrie’ στο λαιμό της Sarah Jessica Parker στο Sex and the City, ενώ το nameplate jewelry τίμησε και η JLO το 2018 στο video clip Te Guste.

Το trend μετά το revival έχει εμφανιστεί και σε άλλα κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, ενώ πολλά hi fashion brands έχουν επενδύσει σε αυτά.

Αν λοιπόν κάποια στιγμή φόρεσες το όνομά σου στο λαιμό σου, άνοιξε τη μπιζουτιέρα σου και βρες το συγκεκριμένο κολιέ: θα ξαναθυμηθείς τις στιγμές που κάποιος άγνωστος σε πλησίαζε και σε αποκαλούσε με το όνομά σου επειδή το έβλεπε μπροστά του. Αλήθεια, όσες φορές κι αν συνέβαινε πάντα σε ξάφνιαζε ευχάριστα.

Αν πάλι δεν είχες κάτι τόσο personal, ίσως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς και να κάνεις την custom παραγγελία του επόμενου κοσμήματός σου με το όνομά σου πάνω του.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook