«Το κορίτσι μου δεν πεινάει»: Η επιλογή σε μενού εστιατορίου που έγινε viral

το-κορίτσι-μου-δεν-πεινάει-η-επιλογή-894311

Ορισμένοι εστιάτορες φαίνεται ότι έχουν αίσθηση του χιούμορ και αυτό μάλλον αποδίδει αν κρίνουμε από ένα πρόσφατο παράδειγμα εστιατορίου στην Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας που πρόσθεσε στο μενού του την επιλογή «το κορίτσι μου δεν πεινάει», που έγινε αυτόματα viral.

Η επιλογή ακούγεται περίεργη ωστόσο έχει βάση γι’ αυτό και θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Έχετε βγει για να τσιμπήσετε κάτι μαζί με την κοπέλα σας και όταν έρχεται η ώρα της παραγγελίας σάς λέει ότι τελικά μάλλον δεν πολυ-πεινάει και επιλέγει την πιο υγιεινή επιλογή που δεν είναι άλλη από μια ωραία, δροσερή σαλάτα. Εσείς όμως που πεινάτε παραγγέλνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ούτε περισσότερα ούτε λιγότερο. Μέχρι εδώ καλά. Όταν ωστόσο φτάνει η ώρα του σερβιρίσματος, ξεκινάει να «τσιμπάει» τις τηγανητές πατάτες σας. Δεν θα ήταν καλύτερα να παραγγείλει απλά ένα ακόμα πιάτο; Εσείς τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Γίνεστε ταύρος μαινόμενος σε υαλοπωλείο;

Το εστιατόριο Mama D’s στο Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας λοιπόν φρόντισε να μην φτάσουν τα πράγματα στα… άκρα και με μια γερή δόση χιούμορ πρόσθεσε στο μενού του μια πρόταση για αυτές τις περιπτώσεις με τίτλο «η κοπέλα μου δεν πεινάει». Η επιλογή δεν είναι άλλη από extra τηγανητές πατάτες ή 2 φτερούγες κοτόπουλο ή 3 sticks τυριού στο κυρίως μενού. Ευφυέστατο!

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook