Το κοριτσάκι από «Το Νησί» μεγάλωσε, είναι μια κούκλα και πρωταγωνιστεί στο «Κομάντα και Δράκοι»

το-κοριτσάκι-από-το-νησί-μεγάλωσε-εί-1287538

Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε την Αναστασία Τσιλιμπίου στη νέα σειρά περιπέτειας του ΜEGA «Κομάντα και Δράκοι».

Η 23χρονη στο σίριαλ, το οποίο φέρει την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη, υποδύεται τη Ναυσικά, μια gamer, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της «μητέρας» στην οικογένειά της.

Βρίσκεται στον δικό της ψηφιακό κόσμο. Όλα αλλάζουν, όμως, όταν μπαίνει στη ζωή της ο Νεκτάριος και την κάνει να καταλάβει πως όλα γύρω της είναι πιο ενδιαφέροντα από όσο πίστευε.

Από το «Για την Καρδιά ενός Αγγέλου» και «Το Νησί» στο θεατρικό σανίδι και πίσω στην μικρή οθόνη

Γνωρίσαμε την δημιουργική και πολλά υποσχόμενη Αναστασία Τσιλιμπίου όταν ήταν παιδάκι. Το 2007, μόλις 9 ετών, έπαιξε στη σειρά του ALPHA «Για την Καρδιά ενός Αγγέλου», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Στη συνέχεια συμμετείχε στα «40 Κύματα». Όμως, ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτός της μικρής Μαρίας, στο «Νησί», σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Η ηθοποιός ήταν τότε 12 ετών.

«Τη συμμετοχή μου στο Νησί σίγουρα δεν την πήρα δεδομένη, αλλά την εκτίμησα και προσπάθησα να αποκομίσω πολλά από αυτή. Δεν εστίασα στη διασημότητα που τη συνόδευε, αλλά στο να μάθω πράγματα, να γεμίσω εφόδια και είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος αυτής της δουλειάς», έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vita».

Επίσης, το 2010 έλαβε μέρος στον «Πόλεμο των Άστρων». Παράλληλα, δοκίμασε τις δυνατότητές της στο θέατρο. Έπαιξε στην παράσταση «Το Θαύμα της Άννυ Σάλιβαν», η οποία ανέβηκε στο Θέατρο Άλφα.

Στο Λύκειο υπήρχε ένα κενό όσον αφορά την υποκριτική και σκέφτηκε ότι ίσως να μην ακολουθήσει το όνειρό της.

Το 2015, όμως, ήρθε η δουλειά στην Τουρκία. Μετακόμισε για μερικούς μήνες στη γειτονική χώρα, καθώς επιλέχθηκε για το ρόλο της σουλτάνας Κιοσέμ στην ομώνυμη σειρά. Έτσι, όλα πήραν το δρόμο τους.

Το 2016 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Διονυσιακή Νύχτα», στο Θέατρο Αθηνών, και στη διαδικτυακή σειρά μικρού μήκους «Follow The Wind».

Ένα χρόνο αργότερα, το 2017, έπαιξε στη παράσταση «Playing Gods», στο Θέατρο Τέχνης Ασωμάτων, και το 2018 στη «Λωξάντρα», στο Θέατρο Βεάκη.

Στην μεγάλη οθόνη έχει αφήσει το στίγμα της, με τον ρόλο της στην ταινία του Στράτου Μαρκίδη, «Μαζί τα Φάγαμε».

Επίσης, στο βιογραφικό της έχει συμμετοχή στην κυπριακή σειρά «Οργή», η οποία έχει προβληθεί και στην Ελλάδα.

Η ίδια δουλεύει συνεχώς και προσπαθεί για το τέλειο αποτέλεσμα. Στόχος της να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την τέχνη της υποκριτικής.

«Οι γονείς μου ήθελαν να με προστατέψουν, ήταν πάντα δίπλα μου και δεν έζησα ποτέ τίποτα περίεργο. Προσπαθώ να κάνω την ομορφιά να περνάει απαρατήρητη, προτιμώ να με βλέπουν για την τέχνη μου», εξομολογήθηκε πρόσφατα η ταλαντούχα ηθοποιός, παραχωρώντας συνέντευξή στην Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η συνεργασία μου με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη στο «Νησί», με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ θέλω να γίνω ηθοποιός».

Τώρα επιστρέφει στην τηλεόραση, έχοντας τον ρόλο της Ναυσικάς στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook