Το κόλπο που έκανε ένας 20χρονος και τρόμαξε έναν καρχαρία τριών μέτρων

το-κόλπο-που-έκανε-ένας-20χρονος-και-τρό-1450786

O 20χρονος Bailey Haffner εξήγησε τι έκανε και γλίτωσε από την επίθεση ενός καρχαρία τριών μέτρων που τον είχε βάλει στο… μάτι.

Το να σου επιτεθεί ένας καρχαρίας είναι πολύ δυσάρεστη εμπειρία που προκαλεί πανικό σε όποιον την βιώσει. Ένας 20χρονος Αυστραλός όμως, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να διώξει τον τεράστιο θηρευτή, με τον οποίο είχε έρθει face to face.

Το πως τα κατάφερε αυτό, ο Bailey Haffner το εξήγησε στην κάμερα του «10 News First», εξηγώντας πως εκείνο το πρωινό της 19ης Μαΐου είχε πάει στο σκάφος του στο Matilda Bay, προκειμένου να καθαρίσει.

Επειδή θα κοίταζε και το κάτω μέρος του, είχε βάλει την στολή του δύτη και είχε την μπουκάλα του, όταν ξαφνικά δέχθηκε ένα χτύπημα το μέρος που στεκόταν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό.

«Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου, με τον καρχαρία να βρίσκεται από πάνω μου, στην δεξιά πλευρά», είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: «Όταν με έριξε στο νερό και γύρισα, ξαφνικά είδα το χοντρό του κεφάλι. Έπαθα σοκ».

Αυτό που ουσιαστικά τον έσωσε όμως, ήταν ότι φορούσε την στολή του και είχε την μπουκάλα με το οξυγόνο. «Έβγαλα τον ρυθμιστή από το στόμα μου και τον άφησα ελεύθερο, επειδή μάλλον οι καρχαρίες μισούς τις φυσαλίδες. Σε εμένα λειτούργησε και δεν σκέφτηκα κάτι άλλο από το να βγω από το νερό», είπε.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook