Το κόλπο για να καίγονται τα αρωματικά κεριά σας ομοιόμορφα

το-κόλπο-για-να-καίγονται-τα-αρωματικά-1333691

Υπάρχει ένα απίστευτο κόλπο στο Instagram που θα σας βοηθήσει να καίτε τα κεριά στο σπίτι πιο ομοιόμορφα και έτσι να τους προσφέρετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Το κάψιμο των κεριών στο σπίτι σας προσθέτει λίγη επιπλέον ατμόσφαιρα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας εποχιακά αρώματα όλο το χρόνο. Το πρόβλημα με μερικά κεριά είναι ότι δεν καίγονται σωστά, με αποτέλεσμα να ξεμένει μια διόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα κεριού στα πλαϊνά του κηροπηγίου, όταν το φιτίλι έχει πια καεί.

Αν έχετε βαρεθεί τη σπατάλη κεριού, υπάρχει ένα συγκεκριμένο hack στο Instagram που φαίνεται να λειτουργεί καλά για να κάψετε ομοιόμορφα τα αρωματικά κεριά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ένα κερί που βρίσκεται μέσα σε ένα κηροπήγιο. Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια είναι αρκετά εντυπωσιακό και μπορείτε να το δείτε στην εφαρμογή του στο βίντεο μέσω Instagram που θα δείτε παρακάτω.

Μόλις δοκιμάσετε αυτό το κόλπο, μάλιστα, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ξανά μήπως πώς θα ξύσετε τα παλιά κομμάτια κεριού από τις πλαϊνές πλευρές των κεριών στο κηροπήγιο ούτε το τι θα κάνετε το κερί που περισσεύει όταν καεί όλο το φιτίλι.

Το κόλπο στο Instagram για να έχουν τα αρωματικά κεριά σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Σύμφωνα με το housedigest.com, υπάρχουν θεωρίες σχετικά με το γιατί μερικά κεριά καίγονται στη μέση αφήνοντας ένα γιγάντιο δαχτυλίδι από κερί κατά το κάψιμό τους. Θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με την τοποθέτηση ή το μήκος του φιτιλιού, ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο διαφορετικοί τύποι κεριού να λιώνουν διαφορετικά. Οι συγγραφείς στο Better Homes & Gardens δοκίμασαν το hack που έχει γίνει viral στο instagram και διαπίστωσαν ότι λειτούργησε σε διάφορους βαθμούς, ανάλογα με το σχήμα του κηροπηγίου και τις ουσίες από τις οποίες κατασκευάζονται τα κεριά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy P (@lucyparts)

Αν και το συγκεκριμένο κόλπο, μπορεί και να μην λειτουργεί τέλεια για κάθε κερί, φαίνεται να λειτουργεί καλά, τουλάχιστον, για τα περισσότερα είδη. Και για να καταλάβετε πώς λειτουργεί, αρκεί να φανταστείτε πώς ψήνεται στο φούρνο μια πατάτα τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο. Το αλουμινόχαρτο συλλαμβάνει τη θερμότητα από τον φούρνο και την κατανέμει ομοιόμορφα γύρω από την πατάτα, ώστε να ψηθεί σωστά.

Κάτι που θα συμβεί και στην περίπτωση του κεριού σας. Το αλουμινόχαρτο βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας γύρω από την περιφέρεια του δοχείου σας, επιτρέποντας μια πιο ισορροπημένη τήξη.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook