Το κινέζικο παγωτό που δεν λιώνει ακόμα και με… αναπτήρα | Video

το-κινέζικο-παγωτό-που-δεν-λιώνει-ακόμ-1482067

Viral έχει γίνει το βίντεο που κυκλοφορεί στο internet και απεικονίζει ένα παγωτό που δεν λιώνει ακόμα και όταν του ακουμπήσεις τη φλόγα από τον αναπτήρα κοντά. Φυσικά όλο αυτό, έχει σπείρει μεγάλη ανησυχία για την ποιότητά του.

Το παγωτό είναι της κινέζικης εταιρείας «Ερμής» και η κουβέντα έχει «φουντώσει» για τα συστατικά του τα οποία δεν το «αφήνουν» να λιώσει.

Ένα άλλο παγωτό καρύδας με αλάτι που παρασκευάζεται από την ίδια εταιρεία, το «Zhong Xue Gao», επίσης δεν λιώνει ακόμη και όταν μένει για μία ώρα, σε ένα δωμάτιο με τη θερμοκρασία ρυθμισμένη στους 31C.

Το βίντεο -που γυρίστηκε αυτόν τον μήνα στην πόλη Handan στην επαρχία Hebei της Βόρειας Κίνας- έχει επιφέρει ανησυχίες για την ασφάλεια των τροφίμων, σε σύγκριση πάντα και με τις υψηλές τιμές της εταιρείας. Για να καταλάβετε το «Zhong Xue Gao« στα κινέζικα – κοστίζει 66 γιουάν δηλαδή 10 ευρώ περίπου.

Η εταιρεία ανέφερε από την πλευρά της ότι τα προϊόντα της είναι σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων, ενώ ο Wang Silu, ανώτερος Εθνικός επιθεωρητής τροφίμων στην Κίνα, πρόσθεσε ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή για κατανάλωση.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook