Το ΚΙΝΑΛ «κρέμασε» πρώην υποψήφια βουλευτή για υβριστικό μήνυμα κατά του πρωθυπουργού | Photo

το-κιναλ-κρέμασε-πρώην-υποψήφια-βου-1263156

«Αδειάζει» το Κίνημα Αλλαγής υβριστική ανάρτηση πρώην υποψήφιας βουλευτίνας στη Θεσσαλονίκη, που χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, τονίζει πως «χάσταγκ με υβριστικό περιεχόμενο δεν εκφράζουν το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ. Η κριτική μας είναι πάντα πλαισιωμένη & δεοντολογική, ακόμη & όταν είναι αυστηρή. Σε αντίθεση με τα οργανωμένα τρολ ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν θα μετατρέψουμε το Twitter σε βούρκο».

Μιλώντας στο protothema.gr, ο κ. Βλάχος, σημειώνει πως «το Κίνημα μας στέκεται με ευθύνη και σοβαρότητα απέναντι στην τεράστια οικολογική καταστροφή, τη μεγάλη δοκιμασία για τους πολίτες και τον κρατικό μηχανισμό. Η κριτική μας μπορεί να είναι σκληρή αλλά πάντα τεκμηριωμένη και ποτέ υβριστική, ακόμη και όταν προκαλούμαστε από τις στρατιές πληρωμένων τρολ. Το συγκεκριμένο στέλεχος, εξέφρασε προσωπική άποψη μέσω ενός χαστάγκ, που δεν εκφράζει το κόμμα, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε και αποφάσισε αυτοβούλως να κατεβάσει τις επίμαχες αναρτήσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μελετάται το ενδεχόμενο αναστολής της ιδιότητάς της από το κόμμα, ενώ δεν αποκλείεται η πρώην υποψήφια βουλευτής να παραιτηθεί.

Δείτε την ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια κατέβασε: 

 

One thought on “Το ΚΙΝΑΛ «κρέμασε» πρώην υποψήφια βουλευτή για υβριστικό μήνυμα κατά του πρωθυπουργού | Photo

  1. Ο Βλάχος με τη Φωφη και τα υπόλοιπα σούργελα του ΚΙΝΑΛ φοβουντε μην χάσουνε τις καρέκλες που τους έχει υποσχεθεί το άλλο το σούργελο ο μητσοτακης με την συνεργασία τους στις επόμενες εκλογές και θα σκοτώσουνε και τη μάννα τους για την καρέκλα. Είναι σαν να κάθεσαι μέσα σε μια σκαφη και να το παίζεις ναυτικός και σου υποσχεθούμε να σε πάρουνε μούτσο στο Φαιστός Πάλλας. Όλο το ΚΙΝΑΛ με τη γλώσσα έξω, τα σάλια να τρέχουνε και ήρθε η κοπέλια και τάραξε τα νερά και αφιονιστήκανε όλοι τους. Βέβαια όσο θα δει εξουσία Βαρουφάκης άλλο τόσο θα δει εξουσία και ο μητσοτακης και το ΚΙΝΑΛ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook