Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει: Αναγκαστικά κάποιοι από το παρελθόν «κόβονται»… | Video

το-καφέ-της-χαράς-επιστρέφει-αναγκα-730294

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στον ALPHA και της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» και όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για το σίκουελ του «Καφέ της Χαράς.

Ο δημιουργός εξέφρασε την προτίμησή του να γίνει η σειρά στον ANT1, σημείωσε όμως ότι υπάρχει περίπτωση η σειρά να επιστρέψει, όχι στον ΑΝΤ1, καθώς υπάρχει πρόταση και από άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Αυτό που ίσως «σοκάρει» τους φανατικούς της σειράς είναι η περίπτωση να γίνει η σειρά χωρίς την Ρένια Λουιζίδου στον ρόλο της Χαράς.

«Επειδή μπορεί να το ρωτήσεις και εσύ και το ρωτάνε διάφοροι, αν θα μπορούσε να γίνει το Καφέ της Χαράς χωρίς τη Ρένια Λουϊζίδου. Θα μπορούσε να γίνει και χωρίς τη Ρένια. Σας το απαντώ πριν γίνει η ερώτηση. Αλλά δεν θα γίνει χωρίς τη Ρένια πιστεύω και ελπίζω.

Παρόλα αυτά ποτέ δεν θα φέρω σε τόσο δύσκολη θέση μια τόσο αγαπημένη φίλη και μια τόσο σημαντική συνάδελφο και σπουδαία ηθοποιό, γιατί για εμένα η Ρένια είναι μια σπουδαία ηθοποιός, όλων των ειδών και για όλη τη γκάμα των ρόλων. Η οποία είναι δεσμευμένη αυτή τη στιγμή σε μια άλλη δουλειά επιτυχημένη στο «Σόι σου» και σε άλλο κανάλι.

Δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να πιέσουμε καμία Ρένια. Εμείς κάνουμε το concept έτσι όπως νομίζουμε και πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς» είναι το ίδιο το Καφέ της Χαράς, το στέκι αυτό, το οποίο και αυτό αλλάζει. Υπάρχει λόγος δηλαδή που παρουσιάζεται αλλαγμένο. Και υπάρχει και λόγος που βρίσκονται ξανά όλοι αυτοί οι άνθρωποι μαζί.

Με τους ηθοποιούς έχουμε μιλήσει. Με όλους και κάποιοι έχουν επιδιώξει να είναι, ακόμα και αυτοί που δεν θα είναι, γιατί δυστυχώς δεν μπορεί να είμαστε όλοι αυτοί, δεδομένου ότι θα μπουν και κάποια νέα πρόσωπα για την ανανέωση του πράγματος και για να εξυπηρετήσουν το σενάριο. Αναγκαστικά κάποιοι κόβονται από το παρελθόν». είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: dailymedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook