Το Καφέ της Χαράς: Ένας γάμος, ένας εμπρησμός και μια εκδίκηση θα βρουν έδαφος στο Κολοκοτρωνίτσι

το-καφέ-της-χαράς-ένας-γάμος-ένας-εμπρ-962832

Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά γράφουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα να βγει στον «αέρα» του Ant1 «το Καφέ της Χαράς». Η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει «κλειδώσει» και είναι… πολύ κοντά.

Συγκεκριμένα, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Καφέ της Χαράς» έχει προγραμματιστεί για τις 17/01/2020 ενώ το επίσημο trailer θα έχει άρωμα Χριστουγέννων αφού θα αρχίσει να προβάλλεται στις 25/12/2019.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς έχουν διαρρεύσει και μαρτυρούν πως οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Ένας γάμος, ένας εμπρησμός και μια εκδίκηση θα βρουν έδαφος στο… ηρωικό Κολοκοτρωνίτσι και πρόκειται να αναστατώσουν τους χαρακτήρες του χωριού.

Η ιστορία πλέον, 15 χρόνια μετά, θα περιστρέφεται γύρω από τις ζωές της Βάλιας Χάσκα και του Μανωλάκη Πώποτα και θα δούμε πώς έχουν εξελιχθεί μετά την αποχώρηση της πρωτευουσιάνας από το χωριό.

Ο Φατσέας έχει γίνει υπέρμαχος της ανακύκλωσης, το καφενείο του έχει περάσει στα χέρια του φίλου του Σταύρακα και την είσοδο του κοσμεί μια ταμπέλα η οποία αναγράφει «πρώην Φατσέα» και ένας εμπρησμός έχει καταστρέφει το καφέ της πρωτευουσιάνας.

Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες εξελίξεις οι οποίες θα διαδραματιστούν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Η Βάλια, η κόρη της Χαράς, έχει γίνει δικηγόρος και φτάνει στο χωριό ώστε μαζί με τον αστυνόμο του χωριού να βρει τι ακριβώς έχει συμβεί με τον εμπρησμό. Η Χαρά πρόκειται να φορέσει νυφικό ενώ οι κόντρες της με τον Περίανδρο Πώποτα καλά κρατούν. Ο Μανωλάκης θέλει να πάρει εκδίκηση από την Βάλια καθώς μια πανέμορφη κοπέλα του έχει κλέψει πλέον την καρδιά και τον έχει κάνει να την ξεχάσει. Όμως τα βέλη του έρωτα θα «χτυπήσουν» ξανά και τον Περίανδρο αφού μια νέα γυναίκα θα κάνει την εμφάνιση της στη ζωή του και θα την αναστατώσει.

Τι θα δούμε 15 χρόνια μετά στο Κολοκοτρωνίτσι

Η σειρά είχε τελειώσει με τον χωρισμό των Περίανδρου-Χαράς και από τότε, στα χρόνια που πέρασαν έχουν συμβεί πολλά.

Το σημαντικότερο είναι πως το μαγαζί της Χαράς Χάσκα, το περιβόητο «Καφέ της Χαράς» που είχε αναστατώσει την ήρεμη ζωή του χωριού πλέον δεν υπάρχει. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός όμως οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) – δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.  Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και  η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω-κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα  γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook