Το ηχηρό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου – «Με τρομάζει να βλέπω ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου…»

το-ηχηρό-μήνυμα-της-ιωάννας-παλιοσπύρ-1418141

H Ιωάννα Παλισπύρου, η οποία έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας αλλά και με τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στα νέα κορίτσια.

Η Ιωάννα Παλισπύρου συμβούλευσε τα κορίτσια να θέτουν προσωπικούς στόχους, να τους κυνηγούν και να μην απευθύνονται σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες για να χειραγωγήσουν άντρες.

Αρχικά στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο isntagram, ανέφερε: «Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή».

Και στη δεύτερη ανάρτησή της: «ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε»!

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook