Το γράμμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Μαρία Καβογιάννη για τη διεθνή πορεία του Maestro συγκινεί

«Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία», έγραψε μεταξύ άλλων ο Παπακαλιάτης στην Καβογιάννη.

Μπορεί το Maestro να μπήκε στο Neflix Ελλάδας πριν μερικούς μήνες, όμως σε παγκόσμια κλίμακα το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε να προβάλλεται μόλις χθες.

Ο Χριστόφορος, έγραψε ένα γράμμα στο γούρι του, στη Μαρία Καβογιάννη σε αυτή την πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη διεθνή πορεία του δημιουργήματός του.

Και συνόδεψε το γράμμα αυτό προς την Μαρία με ένα βίντεό τους από τους Παξούς στο ξεκίνημα της δημιουργίας του Maestro όταν η Καβογιάννη ζητούσε με χιούμορ να έχει τη διεθνή καριέρα που εκείνος της υποσχέθηκε. Και να που το χιούμορ έγινε πραγματικότητα και όλοι περιμένουν πια τη δεύτερη σεζόν του Maestro.

Το γράμμα του Παπακαλιάτη στην Καβογιάννη

«Γράμμα στη Μαρία.
Αγαπημένη μου Μαρία,

Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro.
Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.

Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει,το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο.

Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία.

Μαρία;; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη,Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».

Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται.

Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)..Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.
Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί!!!

Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.
Υ.Γ.

Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;;;
Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι;;
Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό)
Σ’αγαπώ
Χ.Π.

queen.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ