Το γράμμα μιας Κρητικιάς μαθήτριας στον πρωθυπουργό: «Να ανοίξουν τα σχολεία, οι γιατροί έλεγαν οτι με τα μέτρα δεν θα κολλήσουμε»

Μένει στο Ηράκλειο της Κρήτης.  Πηγαίνει στην πέμπτη Δημοτικού και ζητά το αυτονόητο! Να ανοίξει το σχολείο της, να δει από κοντά τους δασκάλους της, τους συμμαθητές της!

Η επιθυμία της είναι τόσο έντονη, ένα μήνα και κάτι παραπάνω μετά το δεύτερο lockdown και ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν – ΑΝ ανοίξουν – στις 7 Ιανουαρίου, που η Αλεξάνδρα Σμυρνάκη αποφάσισε να πει το “παράπονό” της στον…πρωθυπουργό! Και να “απαιτήσει” όχι απλά μια απάντηση αλλά μία… καταφατική απάντηση!

“Καταλαβαίνω την κρίσιμη κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε και την ταραχή της οικονομίας, που όλοι προσπαθούμε να σώσουμε τους αγαπημένους μας… ΜΑ δεν αντέχω άλλο να μένω μέσα! Και όχι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά που γνωρίζω βαριούνται! Και πιστεύω όλα τα παιδιά του κόσμου! Και αυτό που ζητάω και που όλα τα παιδιά επιθυμούν είναι να ανοίξουν τα σχολεία! Εξάλλου οι γιατροί είχαν πει πως τα παιδιά δύσκολα μεταδίδουν τον ιό και με όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε λάβει ΔΕΝ θα κολλήσουμε! Ελπίζω να ανοίξουν τα σχολεία” γράφει η Αλεξάνδρα… προειδοποιώντας ουσιαστικά στην κατακλείδα του γράμματός της τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Περιμένω με υπομονή την ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ απάντησή σας που θα λέει πως ανοίγουν τα σχολεία”!

gramma

Πηγή: cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ