Το φόρεμα της Δανάης Στράτου στη Βενετία ήταν ίδιο με το νυφικό της! | Photos

το-φόρεμα-της-δανάης-στράτου-στη-βενετ-918539

Η Δανάη Στράτου κατάφερε να «σταθεί» στο κόκκινο χαλί της Βενετίας, το περασμένο Σάββατο, στην πρώτη προβολή της ταινίας του Γαβρά, η οποία ήταν εμπνευσμένη από το βιβλίο του συζύγου της Γιάνη Βαρουφάκη Adults in the room.

Η κυρία Στράτου εμφανίστηκε υπέρλαμπρη φορώντας ένα φόρεμα, που κατά δήλωσή της στο Facebook είχε σχεδιάσει μόνη της και την είχαν βοηθήσει στην υλοποίηση του, η Μαρία Λαλαούνη σε ό,τι αφορά στο κόσμημα και ο εξαιρετικός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας σε ό,τι αφορά το φόρεμα.

Οπως φαίνεται, το συγκεκριμένο στιλ αρέσει ιδιαίτερα στην Δανάη Στράτου αφού λίγο πολύ, με μόνη και μεγάλη διαφορά το χρώμα του φορέματος, το φουστάνι για το Φεστιβάλ της Βενετίας ήταν ίδιο με το νυφικό της!

Ο γάμος Δανάη Στράτου Γιάνη Βαρουφάκη

Δανάη Στράτου και Γιάνης Βαρουφάκης παντρεύτηκαν πριν μερικά χρόνια. Οταν ο κ. Βαρουφάκης έγινε υπουργός (και λίγο νωρίτερα όταν με τις απόψεις του περί Grexit είχε αρχίσει να τραβά επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας) ήρθε στη δημοσιότητα μια και μοναδική φωτογραφία από το γάμο του ζευγαριού.Σε αυτή διακρίνεται ο γαμπρός αλλά και η νύφη Δανάη Στράτου. Το καρέ δεν είναι μακρινό, αλλά κοντινό, ωστόσο, διακρίνεται ξεκάθαρα το μπούστο του νυφικού. Και ήταν ακριβώς ίδιο με του φορέματος που φορούσε το Σάββατο στη Βενετία η Δανάη Στράτου: Ενα κόσμημα με αρχαιοελληνικό μαίανδρο. Τη γραμμή του νυφικού δεν τη γνωρίζουμε αλλά τουλάχιστον μέχρι τη μέση πρέπει να ακολουθεί το στιλ του φορέματος της Βενετίας. Σε λευκό χρώμα βέβαια.

Και η φωτογραφία από το Φεστιβάλ της Βενετίας: 

Προφανώς και το νυφικό και το φόρεμα που φόρεσε η κυρία Στράτου στη Βενετία αποτελούνταν από δυο μέρη, το κόσμημα και το φόρεμα. Το κόσμημα έπιανε με θηλάκια στο φόρεμα, κούμπωνε σε αυτό και το σύνολο φαινόταν ενιαίο. Η επανάληψη του στιλ επομένως δεν ήταν κάτι δύσκολο.

Ετσι, φαίνεται ότι η σύζυγος του πρώην υπουργού είναι από τις λίγες γυναίκες που κατάφεραν να… ξαναχρησιμοποιήσουν με κάποιο τρόπο το νυφικό τους (έστω το κόσμημα του νυφικού της) κάνοντας πράξη την ανακύκλωση. Η Δανάη Στράτου είναι εικαστικός και σίγουρα και όπως αποδεικνύεται με ισχυρή και σταθερή, διαχρονική άποψη για το στιλ της. Και ίσως θεώρησε τη στιγμή που περπάτησε στο κόκκινο χαλί της Βενετίας και είχε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω της (κάτι που δείχνει να της αρέσει ιδιαίτερα) το ίδιο σημαντική στιγμή με το γάμο της.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook