Το Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court για μια ακόμη χρονιά στα Χανιά!

Για άλλη μία χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί για όλη την Ελλάδα το διαγωνιστικό 22ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court!

Χάρη στο ChaniafilmFestival και τους συνεργαζόμενους φορείς οι φίλοι του κινηματογράφου στην Ελλάδα θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος – για μια ακόμη χρονιά – σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία!

Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ με ΤΟ ΚΟΙΝΟ και ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να παρακολουθεί και να ΨΗΦΙΖΕΙ συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

Φέτος η διοργάνωση προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες παγκόσμιες υγειονομικές συνθήκες και υλοποιείται δια ζώσης – για περιορισμένο αριθμό θεατών- σε Χανιά και Σητεία αλλά ταυτόχρονα πραγματοποιείται

online μέσα από το www.chaniafilmfestival.com

για όλους τους φίλους του κινηματογράφου σε όλη την Ελλάδα.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 9 το βράδυ συντονιζόμαστε για να απολαύσουμε το γρηγορότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου : 44 ταινίες μέσα σε περίπου δύο ώρες! Θα παρασυρθούμε σ’ ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι, αλλά και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, για την ανάδειξη αυτής που θα βραβευτεί με την Επιλογή του Κοινού.

Βλέπουμε , κρίνουμε , Ψηφίζουμε

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 στις 9:00 μμ

Χανιά, Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ ,

( η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων μέσα από την ιστοσελίδα www.chania-culture.gr )

Σητεία, Πεζόδρομος «Πάπιες», Λιμάνι

ταυτόχρονη Online προβολή ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

μέσα από το www.chaniafilmfestival.com

Το Tres Court έρχεται στην Ελλάδα από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival και με την υποστήριξη

  • Της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας
  • Των διαδικτυακών Κινηματογραφικών Ομάδων Σινεφίλ και Spoileralert.gr
  • Του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ
  • Του Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων ΚΗΠΟΣ
  • Της Κινηματογραφικής Λέσχης Ρεθύμνου
  • Της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου
  • Κινηματογραφική Λέσχη του Θεάτρου της Σητείας

Το Très Court International Film Festival (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους) έρχεται στην Ελλάδα με την αποκλειστική συνεργασία που προχώρησε με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / chaniafilmfestival για την ανάπτυξη του Très Court καταρχήν στην Κρήτη και στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

Το φεστιβάλ τρέχει ταυτόχρονα -τα τελευταία χρόνια – σε 80 πόλεις & σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο και ιδρύθηκε το 1999 στην Γαλλία. Σε αυτό διαγωνίζονται ταινίες όχι μεγαλύτερες από 3 λεπτά (χωρίς τους τίτλους και τίτλους τέλους), ενώ οι συμμετοχές προέρχονται από όλες τις χώρες του κόσμου, αντιπροσωπεύοντας όλα τα κινηματογραφικά είδη ( μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation, μουσικά βίντεο κ.α.).

Με την ολοκλήρωση προβολής των ταινιών, το κοινό καλείται να αναδείξει τις νικήτριες ταινίες για την απονομή των διεθνών βραβείων μέσω ψηφοφορίας.

Περισσότερα στα …

https://www.chaniafilmfestival.com/tres-court

https://www.facebook.com/chaniafilmfestival/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ