Tο Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court έρχεται στην Κρήτη για ακόμα μια χρονιά

tο-φεστιβάλ-ταινιών-πολύ-μικρού-μήκους-t-279827

Για άλλη μία χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί για όλη την Ελλάδα το διαγωνιστικό 24ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court!

Χάρη στο ChaniafilmFestival και τους συνεργαζόμενους φορείς οι φίλοι του κινηματογράφου στην Ελλάδα θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος – για μια ακόμη χρονιά – σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία!

Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  με  ΤΟ ΚΟΙΝΟ και ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να παρακολουθεί και να ΨΗΦΙΖΕΙ συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court, για μια ακόμη χρονιά, στην Κρήτη την Τετάρτη 8  Ιουνίου 2022 από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί το διαγωνιστικό 24ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court !

TREILER: https://youtu.be/qJnQu7NpH0o

https://www.chaniafilmfestival.com/tres-court/

https://www.facebook.com/TresCourtCrete

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στα Χανιά, το Ρέθυμνο,  τον Άγιο Νικόλαο και την Σητεία θα απολαύσουμε το γρηγορότερο διεθνές διαγωνιστικό φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου: 40 ταινίες μέσα σε δύο ώρες! Θα παρασυρθούμε σ’ ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, συνδιαμορφώνοντας μαζί με άλλες 60 πόλεις από όλον τον κόσμο το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Βραβείου Κοινού!

Βλέπουμε, Κρίνουμε και Ψηφίζουμε

Τετάρτη 8 Ιουνίου, 9μμ

Χανιά: Θερινός Κινηματογράφος «Κήπος»     ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ρέθυμνο: Δημοτικός Κήπος

Άγιος Νικόλαος: Θερινός Κινηματογράφος «Χριστίνα»

Σητεία: Πεζόδρομος «Πάπιες»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook