Το φαντασμαγορικό σόου και τα… φάλτσα της Μαντόνα στη σκηνή της Eurovision | Video

το-φαντασμαγορικό-σόου-και-τα-φάλτσα-863351

Οι απανταχού eurofans ανά τον κόσμο περίμεναν πώς και πώς την κορυφαία στιγμή του φετινού 64ου διαγωνισμού της Eurovision, την εμφάνιση της Mαντόνα, η οποία δυστυχώς δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες καθώς σε πολλά σημεία…φάλτσαρε.

Η βασίλισσα της ποπ η οποία πήρε ως αμοιβή για το σόου της στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό το αστρονομικό ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ εμφανίστηκε στη σκηνή και προκάλεσε παραλήρημα στα 10.000 και πλέον άτομα που παρακολουθούσαν ζωντανά τον μεγάλο τελικό.

Με την εμφάνισή της, οι διοργανωτές υπολογίζουν πως θα ξεπεράσουν το ρεκόρ τηλεθέασης της φετινής Eurovision μιας και η Madonna είναι γνωστή απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο τον κόσμο.

Σχεδόν σε «θρίλερ» είχε μετατραπεί η όλη παραφιλολογία γύρω από το όνομά της καθώς η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τη συμμετοχή της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η επιβεβαίωση ήρθε όταν η Mαντόνα ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Ισραήλ και κατέλυσε -την περασμένη Τρίτη- σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ.

Η ποπ σταρ έκανε καθημερινά πρόβες όμως προτιμούσε αυτές να γίνονται νωρίς το πρωί ώστε να τους πιάσει όλους στον… ύπνο. Μαζί της ήταν και τα δύο υιοθετημένα της παιδιά που την ακολουθούσαν ακόμα και στις πρόβες.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook