Το «ευχαριστώ» του Φεστιβάλ Chaniartoon για την επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης

το-ευχαριστώ-του-φεστιβάλ-chaniartoon-για-την-1294393

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Φεστιβάλ Chaniartoon και η χαρά των διοργανωτών ήταν μεγάλη.

Παρακάτω αποστέλλουν το ευχαριστήριο μήνυμά τους:

«Αγαπητοί χορηγοί επικοινωνίας καλησπέρα,

όπως γνωρίζετε το 5ο φεστιβάλ Chaniartoon ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και ήταν πράγματι μια μεγάλη γιορτή γύρω από το κόμικ, το animation και τις εφαρμοσμένες τέχνες γενικότερα και ήσασταν ένας από τους λόγους που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν και να επικοινωνούν από τα Μέσα τους όμορφες πολιτιστικές προσπάθειες και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ομαδικότητα και μεράκι! Η επικοινωνία των δράσεων του φεστιβάλ στον κόσμο είναι αρκετά σημαντική και χαιρόμαστε που έγινε από εσάς.

Δημοσιεύσατε κείμενα, φωτογραφίες και δράσεις μας, αρκετοί μάλιστα μας επισκεφτήκατε για να πάρετε μια γεύση και να το μεταφέρετε και στον κόσμο, μέσα από αφιερώματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ κ.λπ.

Εμείς σιγά-σιγά στρέφουμε το βλέμμα μας στο επόμενο φεστιβάλ αλλά και στις δράσεις που ετοιμάζουμε για το επόμενο διάστημα. Οτιδήποτε επιθυμείτε, αν έχετε κάποια ιδέα, πρόταση, αν επιθυμείτε να συζητήσουμε κ.ά. με χαρά να το δούμε παρέα!

Στη διάθεσή σας, συντονιστείτε στα social μας και στη σελίδα μας για περισσότερα».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook